Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grifid Foresta


Descriere

LOCALIZARE : la 800 metri de centrul statiunii si de plaja, aproape de aquaparcul din statiune, 20 metri de statia de autobus, 35 km de aeroport.


FACILITATI CAMERE: 47 de camere dotate cu parchet laminat, Tv prin satelit, seif ( contra cost ), acces gratuit la internt wireless, baie cu dus si toaleta separata, uscator de par, mini bar ( contra cost ), balcon, aer conditiinat centralizat, telefon.

FACILITATI HOTEL: construit in 2016 hotelul dispune de restaurant principal , posibilitatea de a servi masa a la carte intr-unul din restaurantele din. Grifid Arabella la un Sejur de 7 nopti cu rezervare in prealabil, lobby bar, piscina exterioara, sezlonguri, umbrelute si prosoape pentru piscine / plaja gratuit, sezlonguri si umbrelute la plaja Grifid, shuttle bus gratuit pana la plaja Grifid (de 2 ori/zi ), servicii de spalatorie si curatatorie, acces contra cost la centrul wellness al Grifid Arabella, parcare gratuita.
Accesul cu animalele de companie NU este permis!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie