Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grifid Arabella


Descriere

LOCALIZARE

Grifid Arabella 4* este localizat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 100 metri de plaja si 15 km de Varna. Aeroportul International Varna este la aproximativ 30 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja privata. La exterior - doua piscine de peste 500 m2, cu adancimea intre 90 si 150 cm. Piscina principala are o zona cu jacuzzi si una pentru copii (cu tobogane si adancimea de 60 cm). La interior - piscina incalzita. Sezlonguri, prosoape si parasolare.
Aqua Park la Grifid Park Hotel Bolero - doua sectiuni separate pentru adulti si copii.
Grifid Mini Club: Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Mini-disco.
Spa & Wellness: bai turcesti, sauna, bai cu aburi, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, cosmetica, frizerie si coafor.
Activitati sportive si de relaxare de grup sau individual - la interior: sala de fitness, biliard, airhockey, foosball electronic; - la exterior: aerobic, pilates, tae-bo, yoga, zumba, aqua-gym, aqua-jogging, polo pe apa, tenis, baschet, volei, fotbal, tenis de picior, tenis de masa, shuffleboard, darts, petanque si multe altele.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii (4 - 12 ani) si adolescenti (13 - 16 ani), activitati sportive si de recreere, spectacole si muzica live.
Sala de intalniri de 40 de locuri, dotata cu videoproiector si flipchart.
Alte facilitati: servicii de spalatorie, de calcatorie, medicale si schimb valutar.

RESTAURANT

Restaurante: Main Restaurant, Hanami A la Carte Restaurant (specific asiatic), Horo A la Carte Restaurant (specific bulgaresc), Prego A la Carte Restaurant (specific italian), Grifid Coffe Shop
Baruri: Lobby Bar, Pool Bar, Night Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, televizor, telefon, Wi-Fi, seif, minibar, baie dotata cu cada, dus, uscator si oglinda cosmetica.

ECONOMY ROOM (16 - 20 m2) - Capacitate maxima 2 persoane
DELUXE ROOM (26 - 30 m2) - Capacitate maxima 2 + 1/3 + 0
JUNIOR SUITE (30 - 35 m2) - Capacitate maxima 2 + 2/3 + 0
FAMILY ROOM APARTMENT (50 - 55 m2) - Capacitate maxima 2 + 2/3 + 0

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie