Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRIFID FORESTA


Descriere

Localizare: hotelul este o proprietate nou construita, localizata langa aqua park-ul din statiune. Deschidere - sezon 2016.
Capacitate: 46 camera duble si 1 suita formata din 2 dormitoare.
Facilitati: piscina exterioara cu terasa, restaurant principal, lobby bar, 2 sali de conferinta, internet cafe.
Facilitati pentru copii: scaun pentru bebelusi in restaurant.
Cazarea cu demipensiune: mic dejun si cina. Micul dejun are sectiune de buffet cald si buffet rece, bauturi non-alcoolice, apa plata, ceai, cafea. La cina este inclus 1 pahar de vin de masa / 1 bere draft / 1 bautura non-alcoolica / 1 apa plata de persoana. Cina este tip bufet sau meniu fix in functie de sezon.
Servicii contra cost: mini bar (umplere zilnica), seif in camera, restaurante a-la-carte in Hotel Grifid Arabella (Bulgaresc, Italian, Asiatic) - este necesara rezervare in avans, acces centru wellness la Hotel Grifid Arabella, meniu pranz a-la-carte pentru clientii cu demipensiune, coenxiune la internet la internet café.
Camerele duble: doua paturi, seif, TV, baie cu dus, toaleta separata, chiuveta cu oglinda, uscator de par, podeaua este acoperita cu parchet, balcon
GRATUIT: piscina, prosoape, sezlonguri si umbrele la piscina, conexiune wifi in camera si in lobby, shuttle gratuit pana la hotel Grifid Arabella pentru servicii pre-rezervate (restaurant a-la-carte si wellness center).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.