Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: 200m de plaja.
Capacitate: o cladire de 7 etaje, 3 lifturi, 56 studiouri, 77 apartamente cu 1 dormitor.
Facilitati: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina (gratuit), fitness (contra cost), restaurant, lobby bar, bar la piscina, night bar, restaurant a-la-carte, Wi-Fi in lobby (gratuit), tenis de masa (contra cost), biliard (contra cost), Internet-café (contra cost), seif (contra cost), birou de schimb valutar, magazin, spalatorie (contra cost), calcatorie (gratuit), parcare pazita (contra cost).
Facilitati pentru copii: patut pentru infanti (gratuit), scaune inalte, piscina pentru copii, spatiu de joaca pentru copii.
Nu este permis accesul cu animale de companie!
Studio (max. 3+1/4 persoane, 25-30 m²): canapea extensibila, aer conditionat individual, TV, kichineta complet echipata (cuptor, tigai, frigider), telefon, baie cu dus, uscator de par (la receptie), balcon, podea acoperita cu gresie si parchet, curatenie in camera - zilnic, schimbare lenjerie de pat - de 2 ori pe saptamana, schimbare prosoape - de 2 ori pe saptamana. ​
Apartament 1 dormitor (max. 3+2/5 persons, 40-80 m²): living si dormitor separat.
GRATUIT: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina.


CONCEPTUL ALL INCLUSIVE - VARA 2017:
-
mic dejun bufet 7:30-10:00 cu bauturi locale incluse, in restaurantul principal
-de la 11:00 la 12:00 gustare de dimineata in lobby bar
-de la 12:30 la 14:00 pranz tip bufet cu bauturi locale incluse, in restaurantul principal
-de la 15:00 la 16:00 inghetata in "Water Bar"
-de la 16:00 la 17:00 gustari de dupa-amiaza in restaurantul principal
-de la 18:30 la 21:00 cina bufet in restaurantul principal cu bauturi locale incluse
-nelimitat bauturi locale (alcoolice si non-alcoolice) de la 10:00 la 21:00 in barul din lobby si la barul de la piscina. Bauturile de import - contra cost.

Nota: Dimensiunile si designul camerelor poate varia, prin urmare nu se poate garanta cazarea in camerele din imagini. Hotelul isi rezerva dreptul de a schimba politica serviciilor oferite (contra cost / gratuite). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepanta poate aparea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie