Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN PARK


Descriere

Localizare: Hotelul Green Park este situat ideal in Nisipurile de Aur, statiunea in care padurea intalneste frumusetea linistita a marii. Hotelul Green Park se afla la 350 de metri distanta de plaja.

Informatii hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati si servicii: Restaurant cu preparate din bucataria nationala si internationala, seri tematice, terasa spatioasa, partial acoperita, Lobby Bar, Snack Bar, Lift panoramic, Receptie 24 h., Seif, biru de schimb valutar, Piscina exterioara cu sectiune pentru copii + Bar la piscine, Curte interioara/ parc, Masaj, fitness, sauna, coafor, Biliard, volei, tenis de masa, badminton, minigolf in statiune, teren de tenis de camp, Internet Cafe, Magazine, Cabinet medical, Rent-a-car, Mini Club, Parcare.


Servicii cazare: Hotelul are 1 lift panoramic pe care sunt dispuse 57 studiouri si 76 apartamente dotate cu: Aer conditionat, TV satelit, Minibar/ frigider, Grup sanitar cu cada sau dus, Telefon, Chicineta, Balcon/ Terasa. Apartamentele dispun de grup sanitar cu cada.


Animalele de companie nu sunt acceptate.


Parcare: contra cost in limita locurilor disponibile.


Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla - 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti



Observatii:


- Taxa statiune si servicii: 7 EUR/persoana/sejur


- Copii 0-1,9 ani - gratuit


- Copiii sunt considerati pana la varsta de 11,9 ani


- Supliment All Inclusive Premium - 13 EUR/persoana/zi.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.