Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CABACUM BEACH RESIDENCE


Descriere

Localizare: in a 2 a linie, la 300 m de plaja. Complexul a fost construit in anul 2010 si se afla la jumatea distantei dintre statiunile Nisipurile de Aur si Sf Constantin si Elena.
Capacitate: 188 de studiouri si apartamente cu vedere panoramica, distribuite pe 6 etaje.
Studio (40 mp): pat matrimonial, canapea extensibila, kitchinetta, vase si tacamuri, ceainic electric, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, masa de calcat, aspirator, aer conditionat, TV, conexiune la internet (contra cost), baie cu dus, uscator de par, balcon.
Apartament 1 dormitor (50 mp): pat matrimonial in dormitor, canapea extensibila in living, kitchinetta, vase si tacamuri, ceainic electric, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, masa de calcat, aspirator, aer conditionat, TV, conexiune la internet (contra cost), baie cu dus, uscator de par, balcon.
Apartament 2 dormitoare (80 mp): pat matrimonial in dormitoare, canapea extensibila in living, kitchinetta, vase si tacamuri, ceainic electric, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, masa de calcat, aspirator, aer conditionat, TV, conexiune la internet (contra cost), baie cu dus, uscator de par, balcon.
Apartament 3 dormitoare (100 mp): pat matrimonial in dormitoare, canapea extensibila in living, kitchinetta, vase si tacamuri, ceainic electric, cafetiera, toaster, plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, masa de calcat, aspirator, aer conditionat, TV, conexiune la internet (contra cost), baie cu dus, uscator de par, balcon.
Facilitati: restaurant, piscina exterioara, inchiriere bicicleta, inchiriere seif la receptie (contra cost), acces internet wireless (contra cost), schimb valutar, magazin, servicii de spalatorie si calcatorie, parcare (contra cost). Nu se accepta animale de companie!
Pentru copii: piscina exterioara cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, meniu pentru copii, patut pentru copii (contra cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie