Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADMIRAL HOTEL


Descriere

Hotelul Admiral din Nisipurile de Aur a fost dat in folosinta in anul 2004, reprezentand o varianta de cazare selecta, de lux. Servicii de calitate, finisaje deosebite si cu stil, preparate delicioase servite de ospatari experimentati - totul e facut sa creeze concediul viselor dvs. Majoritatea camerelor beneficiaza de vedere frontala sau laterala la mare.Website:


Categorie:
5*

Localizare :
Hotel Admiral este unul din putinele hoteluri de cinci stele din statiune si este situat chiar in zona centrala fiind separat de plaja doar de aleea pietonala de promenada.

Descriere :
Hotelul Admiral din Nisipurile de Aur a fost dat in folosinta in anul 2004, reprezentand o varianta de cazare selecta, de lux. Servicii de calitate, finisaje deosebite si cu stil, preparate delicioase servite de ospatari experimentati - totul e facut sa creeze concediul viselor dvs. Majoritatea camerelor beneficiaza de vedere frontala sau laterala la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.