Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

*Hotelul este recomandat familiilor cu copii, dar si celor care doresc sa se relaxeze.

Localizare: ,,Q Hotel' Neptun este situat in nordul statiunii, in aproprierea Garii Neptun. La numai 300 m de hotel este una dintre cele mai frumoase plaje din statiune, ,,La Steaguri'.

Descriere: ,,Q Hotel' dispune de toate facilitatile necesare pentru petrecerea vacantei de vara, asigurand relaxarea mult dorita intr-un ambient placut si racoros: loc de joaca pentru copii, piscina adulti, piscina copii, jacuzzi, restaurant, 2 baruri, parcare, 2 sali de conferinta (capacitate maxima/sala de conferinta-50 locuri).

Camere: Hotelul dispune de 2 corpuri: corpul 1, format din 56 camere duble standard si 7 apartamente standard, si corpul 2, format din 35 camere duble superioare si 5 apartamente superior (cladire 2016). Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu (dus), minibar, aer conditionat, balcon, parchet si acces internet. Apartamentele sunt formate din dormitor si living (canapea extensibila).
- Camerele duble standard complet renovate si au in dotare TV LCD, minibar, grup sanitar propriu (dus), aer conditionat, acces internet, balcon mic, parchet.
- Camerele duble superioare sunt amplasate in corpul nou si sunt complet renovate, fiind dotate cu mobilier nou , TV LCD, minibar, grup sanitar propriu (dus) , aer conditionat, acces internet, balcon, parchet.
- Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial, balcon, aer conditionat, televizor, baie cu dus, internet wireless, parchet, minibar.
- Apartamentele superioare sunt amplasate in corpul nou si sunt complet renovate si sunt la demisol.Cazarea incepe la ora 18.00 si se termina la ora 12.00 in ziua plecarii.

Restaurant: Mesele pot fi servite in restaurantul hotelului, care pregateste mancaruri din bucataria romaneasca si internationala. Micul dejun este alcatuit dintr-o diversitate de produse, este servit in regim ,,bufet suedez' si este inclus in tariful de cazare. Restaurantul este prevazut si cu o terasa si bar cu capacitatea de 100 de locuri. Bonurile valorice (fisa cont) pot fi consumate atat la restaurantul hotelului, cat si la barurile din locatie. Nu se impune restrictie de suma consumata intr-o anumita zi.

Servicii gratuite: - acces piscina, loc de joaca pentru copii, internet wireless, parcare.
.
Servicii cu plata: inchiriere jocuri distractive: darts, sah, table, rummy, tintar, carti de joc

Facilitati copii:
- 1 copil de la 0-2 ani (neimpliniti) Gratuitate in camera cu doi adulti platitori folosind acelasi pat (in baza certificatului de nastere), pentru al doilea copil se achita 50 lei/zi(fara pat suplimantar) sau 85 lei/zi cu pat suplimentar .
- 2-12 ani(neimpliniti) - 60 lei/zi daca nu se solicita pat suplimentar si 90 lei/zi cu pat
suplimentar, in ambele variante beneficiaza si de mic dejun daca adultii au optat pentru pachet cu mic dejun.
- 12-18 ani sau adulti se vor caza obligatoriu in apartamente

Accesul cu animale: Este permis accesul cu animale de companie de talie mica. Tarif 50 lei / noapte

Early Booking 2023

- In periodele 01 - 17.06 si 03 a 10.09.2023 se valorifica doar Cazare , fara mese incluse.
- Early Booking a 15% din pachetele afisate pentru rezervarile achitate pana la 20.02.2023
- Early Booking a 10% din pachetele afisate pentru rezervarile achitate pana la 20.05.2023
- Early Booking se acorda doar la cazare si cazare cu mic dejun.Rezervariile efectuate cu oferta 'Early Booking' nu pot fi modificate sau anulate decat cu pierderea integrala a sumelor achitate in avans.

Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie