Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Sulina International si-a castigat in timp un loc bine meritat printre hotelurile cunoscute ale statiunii Mamaia, fiind an de an alegerea a mii de turisti. La inceputul anului 2013 s-au produs schimbari importante in activitatea hotelului, fapt care a atras dupa sine imbunatatiri considerabile la nivelul serviciilor si facilitatilor. Hotelul a fost clasificat de la 2 la 3 stele.
Hotel Sulina International din statiunea Mamaia este destinatia perfecta pentru vacanta dumneavoastra de vara, deoarece va ofera conditii si servicii de cazare excelente la preturi avantajoase.
Hotelul dispune de un numar total de 133 de camere.

Localizare
Hotelul este localizat in zona de sud a statiunii Mamaia, la 50 m de plaja.

Distante
-6 km de centrul orasului Constanta
-400 m de Telegondola
-500 m de Aqua Magic

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Facilitati
Hotelul va sta la dispozitie cu un restaurant cu o capacitate de 140 de locuri in salon si 80 de locuri pe terasa, parcare (contra cost), Wi-Fi in tot hotelul, jocuri pentru copii si adulti (sah, table, rummy), servicii de spalatorie/curatatorie/calcatorie (contra cost).

Camere
Amenajate si decorate in tonuri calde de bej, crem, maro si rosu, camerele din cadrul Hotel Sulina International va asigura confortul, intimitatea si linistea de care aveti nevoie pe toata durata vacantei. Schimbarea pozitiva produsa in anul 2013 la nivelul intregului hotel se oglindeste si in interiorul camerelor. Jaluzele au fost inlocuite cu perdele si draperii noi, pernele, pilotele si asternuturile au fost innoite, vechile televizoare au fost schimbate cu TV LED-uri, iar minifrigidere si aparate de aer conditionat moderne au fost instalate in toate camerele.

Tipuri camera
Cele 135 de camere sunt impartite astfel:
10 apartamente
62 camere twin
63 camere duble matrimoniale

Toate spatiile de cazare au vedere laterala la mare, hotelul fiind situat perpendicular pe tarm.
Matrimoniala clasica: (suprafata totala 14 m), camera cu un pat dublu matrimonial(1600/1900), cu balcon. Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si un copil<12 ani. Spatiul din camera nu permite instalarea unui pat suplimentar.
Dubla superioara: (suprafata totala 17 m), camera cu doua paturi twin (900/1900 x 2 ) cu balcon. Numarul maxim de persoane admise este 2 adulti si 2 copii<12 ani. Spatiul din camera permite instalarea unui pat suplimentar (se accepta un singur pat suplimentar).
Apartament: (suprafata totala 36 m), compus dintr-o camera dubla superioara si un living cu canapea extensibila (1600/2000 extinsa), o baie cu dus, doua balcoane. Numarul maxim de persoane admise este 5, dar nu mai mult de 4 adulti.
Dotari camere: aer conditionat, tv led, minibar, seif, uscator par, halate baie, papuci, telefon camera, telefon baie, wi-fi.
Dotari balcon: uscator de rufe, masa cu scaune

Dotari camera
Hotelul este dotat cu: aer conditionat, Wi-Fi, TV LED, minifrigider, telefon, baie cu cada;

Altele
Servicii de masa: masa se serveste la restaurantul propriu.
-Micul dejun se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii, in sistem bufet suedez.
-Micul dejun achitat nu poate fi transformat in fisa cont, pranz /cina.
- Demipensiune ( pranz sau cina ) = 50 lei/ persoana,
- Pensiune completa ( pranz + cina ) = 100 lei/ persoana.
- Pranzul si cina - sistem fisa cont, servire a la carte.

REGULAMENT INTERN HOTEL SULINAINTERNATIONAL 4*/3*.

Ziua hoteliera incepe la ora 17.00 (ora de la care camerapoate fi ocupata/ check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora lacare trebuie eliberata camera/check-out).
Nu estepermis accesul in hotel sau restaurant cu alimente si bauturi din exterior.Produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorulrestaurantului/terasei pe parcursul desfasurarii mesei.
In cadrulHotelului Sulina Interantional FUMATUL NU ESTE PERMIS.
Nu estepermisa iesirea cu produse alimentare si bauturi din locatie.
Accesulanimalelor de companie este interzis.
Cazarea seva face in baza prezentarii voucher-ului a actului de identitate (inclusivpentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
Alocareacamerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziuacheck-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta pe un anumit etaj, camerelealaturate sau situarea intr-un anumit sector. Solicitarile de acest gen suntconsiderate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem inlimita disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA INSA GARANTAREA.
Parcareaeste gratuita in limita locurilor disponibile si nu se retin locuri pentru turisti

Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.


INFORMATIE FOARTE IMPORTANTA PRIVIND PLAJA!
Potrivit Notificarii cu Nr.5795 din 05 Aprilie 2021 primita de la Administratia Nationala Apele Romane - Dobrogea Litoral, plaja din statiunea Mamaia va fi data in folosinta hotelierilor cu foarte mare intarziere, abia ulterior datei de 01 Iulie 2021. In consecinta, pentru ca nu putem incalca reglementarile autoritatilor, pana la inceputul lunii Iulie plaja hotelului NU va fi amenajata cu sezlonguri si umbrele, amenajarea facandu-se de indata dupa predarea de catre Apele Romane a suprafetei de plaja inchiriatede hotel. Pana la acel moment oricine poate folosi individual plaja publica,insa numai cu solutii de sedere personale (patura, rogojina). Va atentionam ca pe plaja inca mai pot trece utilaje iar la accesul in apa trebuie sa dati dovada de maxima precautie, la foarte mica distanta de la mal adancimea apei putand sa fie semnificativa. Va rugam deasemnea sa luati nota si de prevederile Normelor privind regulile care trebuie respectate pentru operarea plajelor turistice si publicate in Monitorul Oficial 560/31.05.2021

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie