Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pirates Resort(Bicaz)


Descriere

Informatii
HOTEL PIRATES RESORT este situat in nordul statiunii, pe plaja, intr-o zona deosebita, cu verdeata, in care plaja este foarte larga, cu nisip fin si intrare lina in mare. Este un hotel tematic unic, in spiritul aventurii, ideal pentru familii cu copii si este alcatuit din 2 corpuri ce dispun de 158 camere duble si 8 apartamente.

Dotari si servicii
Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant, terasa, bar, parcare, sala de conferinta. Programul de entertainment al hotelului atat pentru adulti cat si pentru copii (mini-club, aqua-gym, concursuri, muzica live pe terasa in fiecare seara etc.) se desfasoara zilnic in intervalul 09 iunie - 08 septembrie.
Piscina exterioara cu apa incalzita functioneaza in perioada 28 aprilie- 08 septembrie. Temperatura apei din piscina este de min. 24 gr. C max. 30 gr. C indiferent de perioada.
NOU PRODUS:'GOLD PIRATE'ofera turistilor in perioada 01 iulie - 31 august servicii de masa All Inclusive care cuprinde:
- cazare pe oricare din tipurile de camere;
- cele 3 mese in regim buffet suedez
- gustari intermediare
- Bauturi racoritoare, apa, sucuri dozator marca Pepsi, Lipton precum si ceai, cafea, (pentru toate serviciile de masa) dar si bauturi alcoolice: vinul casei, bere draft , o selectie de bauturi spirtoase.(pentru pranz si cina!)
- Acces gratuit la evenimentele de pe terasa Pirates Island, piscina, miniclub,
- Acces gratuit la plaja PIRATES BEACH (2 sezlonguri/camera)


Servicii masa
MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez, fara bauturi alcoolice.
Serviciile de masa in perioada 01.07 - 31.08.2023 se servesc sub forma de bufet suedez (mic dejun si pranz).
Pranzul in regim All inclusive GOLD PIRATE va include suplimentar si bauturi non-alcoolice (ceai, cafea, apa, bauturi racoritoare) si bauturi alcoolice autohtone (bere draft, vinul casei si bauturi alcoolice spirtoase produse in Romania).
All inclusive GOLD PIRATE in perioada 01.07-31.08.2023, mic dejun, pranz si cina sub forma de bufet suedez, gustari intermediare, Bauturi racoritoare , apa, sucuri draft din gama Pepsi, Lipton, ceai si cafea, bauturi alcoolice: vinul casei, bere draft, o selectie de bauturi alcoolice spirtoase (in timpul meselor de pranz si cina), acces gratuit la evenimentele de pe terasa Pirates Island, piscina, miniclub, acces gratuit pe plaja Pirates Beach cu 2 sezlonguri/camera.
La check-in turistii vor primi bratari pentru identificare.
Alte servicii: Parcare contra cost (20 lei/zi), internet Wi-fi, acces la locurile de joaca, spectacole de divertisment.

Dotari camere
Camerele duble - au bai cu dus, TV, telefon, internet, mochet, minibar, aer conditionat, geamuri termopan, uscator de par, balcon cu mese si scaune din plastic.
Camerele Superior - se afla in aripa de nord a hotelului sunt complet renovate, situate la parter si etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe.
Camerele Privilege - sunt complet renovate, acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Fiecare camera este decorata in mod particular si aapartinea unui membru al echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar, botman.
Camerele Bunk Bed - complet renovate, tematice, pentru cei mari si cei mici, avand doua paturi supraetajate, acestea sunt o solutie ideala conceputa pentru familiile cu doi copii.
Apartamentele - sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor matrimonial cu acelasi stil ca si camerele duble. In plus, au fotolii din piele si canapea extensibila in living.
Apartamentele Superior - sunt in aripa de nord a hotelului complet renovate, situate la parter si etajul 1, 2 si 3. Acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe.
Apartamente Privilege - sunt complet renovate, acestea au un grad de confort ridicat, tematica fiind Piratii din Caraibe. Fiecare camera este decorata in mod particular si aapartinea unui membru al echipajului de pirati: capitan, navigator, tunar, botman.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:In camera cu 2 adulti:
- 0-13.99 ani gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar (pat pliant). Daca se solicita un pat pliant se va achita 50% din valoarea unui loc;
- copiii 14-17.99 ani sunt considerati adulti si vor achita un loc integral (se asigura un singur pat pliant).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.