Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situare: Hotelul este amplasat intr-o zona linistita a staiunii Mamaia Nord, chiar pe malul marii.

Dotari camere:
Camerele duble matrimoniale cuprind un spatiu deschis cu o suprafata de 45 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea modulara, extensibila sau fixa, baie cu cada, balcon, vedere laterala catre mare. Capacitate maxima: 2 adulti+2 copii (0-11 ani) sau 3 adulti si un copil <2 ani.
Camerele duble twin cuprind un spatiu deschis cu o suprafata de 30 mp, zona pentru dormit cu doua paturi, fotoliu extensibil, baie cu cada, balcon, vedere laterala catre mare. Capacitate maxima: 2 adulti+2 copii (0-11 ani) sau 3 adulti si un copil <2 ani.
Camerele comunicante formate din doua camere duble, una matrimoniala si una twin, doua bai cu cada, doua balcoane, vedere laterala catre mare. Capacitate maxima: 4 adulti+4 copii (0-11 ani) sau 6 adulti si un copil <2 ani.
Apartamentele standard cuprind un spatiu generos de 71mp, format dintr-un living cu canapea modulara, extensibila sau fixa, un dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada, balcon inchis, vedere frontala catre lacul Siutghiol. Capacitate maxima: 2 adulti+2 copii (0-11 ani) sau 3 adulti si un copil <2 ani.
Apartamentele superioare cuprind un spatiu generos de 71 mp, format dintr-un living cu canapea fixa si un dormitor cu pat matrimonial, 2 bai (una cu cada si una de serviciu), balcon inchis, vedere frontala catre mare. Capacitate maxima: 2 adulti si un copil <2ani.
Toate spatiile de cazare au sistem de acces pe baza de cartela magnetica, instalatie individuala de climatizare, televizor LCD, cablu TV, internet wi-fi, seif in camera, telefon, minibar, cana electrica, cani, pahare, lingurite, fier de calcat, masa de calcat, uscator de par, prosoape, halate, papuci, cosmetice hoteliere, canapea, baie cu cada/dus, pat bebe la cerere, housekeeping zilnic.Gradul minim de ocupare pentru orice tip de camera este de 2 adulti (in cazuri exceptionale, pentru cazarea in regim single se va achita 80% din valoarea pentru doi adulti).

Servicii incluse: parcare proprie supravegheata, internet wi-fi, Business Corner, presa (in receptie), prosoape de plaja (oferite la cazare, pe baza de tichet), sezlonguri si umbrele la plaja si piscine+acces gratuit la facilitatile oferite de Phoenicia Holiday Resort).Facilitati Phoenicia Holiday Resort (incluse in pachetul Phoenicia Royal): parc de joaca pentru copii (pe categorii de varsta), teatru de vara/cinema, parcul indragostitilor (foisoare pentru seri romantice), club animatie copii, jocuri si concursuri pentru adulti si copii (la plaja, piscine, terasa), piscine exterioare pentru adulti si piscine exterioare pentru copii, cu valuri/tobogane, piscina interioara cu apa incalzita, animatori, petreceri tematice, karaoke, carnaval, fitness, clase de aerobic, kangoo jumps, zumba, yoga, pilates si aquagym, baza sportiva (tenis/baschet/fotbal/volei), spalatorie haine cu autoservire, cabinet cu medic generalist, televiziune interna proprie, statie radio si tv intern.

Servicii contra-cost: minibar in camera, apeluri nationale/internationale, transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti, centru de fotografiere (pentru cele mai frumoase amintiri din vacanta), servicii de masaj, farmacie, complex de magazine (alimente/cosmetice/jucarii), echitatie, club games/ biliard, sporturi nautice, instructori de sport, baruri, restaurante, Athena Cazino (in incinta Phoenicia Boutique).

Tipuri de pachete
Cazare+mic dejun: include micul dejun- se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda
Cazare+demipensiune cu pranz: include micul dejun si masa de pranz- se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda.
Cazare+demipensiune cu cina: include micul dejun si cina- se serveste incepand cu prima zi de cazare, iar in ziua plecarii ultima masa va fi micul dejun. Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda.
Cazare+pensine completa: include mic dejun, pranz si cina- in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda.
Cazare+all inclusive: include mic dejun, pranz, cina, bauturi alcoolice si nonalcoolice- in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. Bauturi incluse: apa, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda, bauturi racoritoare (gama Pepsi), bauturi alcoolice (bere draft, vin alb/rosu draft, whiskey, vodka, rom, lichior), cocktailuri.
Bauturile incluse pentru mic dejun, demipensiune si pensiune completa sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei. Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa ALL INCLUSIVE este disponibil in restaurant (in intervalul de servire al meselor principale), la barul de pe plaja (program 10.00-19.00) si la barul de la piscina (program 10.00-20.00).Servirea meselor principale in restaurantul hotelului se face in regim bufet suedez, in intervalul 7.30-10.00 (mic dejun), 13.00-15.00 (pranz) si 19.00-21.00 (cina).
Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii.
Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acesora in camera.

Alte info:
- Ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera/check-out). Solicitarile de Early Check-In si Late Check-Out se onoreaza in limita disponibilitatii, contra unei taxe de 100 euro.
- Accesul la serviciile hotelului este permis doar oaspetilor cazati. Vor beneficia de serviciile oferite doar persoanele declarate.
- Prosoapele pentru plaja/piscine se ridica in schimbul cupoanelor primite la receptie, in momentul cazarii. La eliberarea camerei, se returneaza la receptie cupoanele pentru prosoape. Nereturnarea cupoanelor reprezinta paguba si se taxeaza ca atare ( 100 lei / cupon ).
- Umbrelele Cai sezlongurile sunt in limita locurilor disponibile iar alocarea acestora se face in ordinea sosirii la piscina/plaja. Sezlongurile sunt gratuite si nu se rezerva. Prosoapele, hainele sau alte obiecte lasate drept rezervare vor fi ridicate de pe sezlonguri.
- Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
- Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa
garantarea.
- Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor sau a bunurilor aflate in interiorul acestora pe perioada stationarii in parcare. Hotelul nu isi asuma raspunderea nici pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta hotelului, insa ofera suport turistilor in vederea solutionarii situatiei.
- Parcarea autovehiculelor clientilor este gratuita, posibila in limita locurilor disponibile. Hotelul nu rezerva locuri de parcare si nici nu percepe taxa.
- Pentru a beneficia de serviciile comantate, este obligatorie purtarea bratarilor prinite la check-in , pe tot parcursul sejurului
- Hotelul nu accepta cazarea cu animale de companie
- In perioadele 29.05-15.06 si 01.09-18.09, nu garandam pentru disponibilitatea tuturor serviciilor si facilitatilor incluse
- Hotelul isi rezerva dreptul de a refuza cazarea persoanelor in stare de ebrietate, nepoliticoase sau turbulente, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alti oaspeti

Tarifele nu cuprind taxa speciala pentru promovare turismului care se plateste la recpetia hotelului de catre turist. Taxa speciala pentru promovarea turismului este conform HCL Navodari nr 2/10.02.2022, in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv TVA, pentru fiecare noapte de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie