Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in zona sudica a statiunii Mamaia, pe partea cu mare, in imediata vecinatate a hotelurilor Dacia Sud si Bavaria Blu si la doar cativa pasi de plaja.

Descriere: Renovat complet in anul 2006, Hotel Pescarus Mamaia va ofera 133 de camere duble si 13 apartamente prevazute cu dotari specifice unei unitati de 2 stele. Masa poate fi servita in cadrul unuia dintre restaurantele sau terasele invecinate, cu care hotelul are contracte de colaborare.

Camere: Hotelul dispune de 133 camere duble si 13 apartamente dupa cum urmeaza:
- camera mare dubla cu balcon
- camera mare dubla fara balcon
- camera mica dubla cu balcon
- camera mica dubla fara balcon
- apartamente

Camerele duble sunt prevazute cu mobilier nou, internet wireless, televizor LED, cablu tv, minibar si grup sanitar propriu, plasa de tantari, iar o parte sunt prevazute cu balcon. Diferenta dintre camerele duble este ca in cele mari se poate monta un pat suplimentar, spatiul permitand acest lucru.

Apartamentele sunt de fapt doua camere care comunica printr-un hol si sunt formate din living si dormitor cu 2 paturi care se unesc. Apartamentele sunt amplasate la etajele superioare. Sunt dotate cu aer conditionat, minibar, internet wireless, mobilier nou, televizor si cablu, baie proprie.
Toate camerele hotelului includ TV cu ecran plat si canale prin cablu. Fiecare camera de la Hotel Pescarus este prevazuta cu aer conditionat si baie privata, iar unele camere au terasa. Unitatile de cazare includ si dulap.

Restaurant: Hotelul nu dispune de restaurant propriu; masa se poate servi in una din unitatile din apropiere.

Servicii gratuite: informatii turistice, trezirea turistilor la cerere, jocuri (table, sah)

Acest hotel de 2 stele are receptie cu program nonstop si depozit de bagaje. Oaspetii au la dispozitie ziare, un fax si un fotocopiator. Locurile de parcare sunt oferite la un cost suplimentar, in functie de disponibilitate

Facilitati copii:
- Copiii intre 0 si 6,99 ani au gratuitate la cazare,
- Pentru un singur copil cu varsta cuprinsa intre 7 ani si 15 ani, cazat in plus, se percepe 20% din valoarea unui loc in cazul in care nu i se asigura pat.
- Persoanele peste varsta de 15 ani vor fi considerate adulte.
- Pentru al doilea copil cazat cu doi adulti se aloca camera cu pat suplimentar.

Alte informatii:
- Cazarea se face, conform regulilor, incepand cu ora 15.00 insa pesonalul hotelului face tot posibilul ca primirea camerelor sa se efectueze cat mai repede posibil;
- Turistii care elibereaza camerele pana la ora 12.00 pot lasa bagajele intr-o camera dedicata acestui serviciu, pentru un interval de 24 de ore fara costuri suplimentare.
- In cazul in care in ultima zi de sejur camerele se elibereaza dupa ora 12.00, Hotel Pescarus aplica o taxa suplimentara in valoare 50 lei/ora (pentru intervalul 12.00 a 14.00)
- Hotel Pescarus pune la dispozitia clientilor sai locuri de parcare, limitate. Desi luam toate masurile de precautie, nu ne asumam responsabilitatea in caz de furt sau de daune pe suprafata proprietatii noastre. Pentru evitarea acestor neplaceri, nu lasati obiecte de valoare in interiorul autoturismelor si nu lasati geamurile camerelor deschise.
- Turistii care elibereaza camerele pana la ora 12.00 pot lasa bagajele intr-o camera dedicata acestui serviciu, pentru un interval de 24 de ore fara costuri suplimentare.
- In cazul in care se doreste prelungirea sejurului, angajatii receptiei trebuie instiintati cu cel putin 2 zile inainte
- Recomandam folosirea seifurilor disponibile in camere si la receptie pentru depozitarea obiectelor de valoare.
- Lenjeria si prosoapele se schimba la trei zile de cazare sau la cererea clientului. Pentru a ne semnaliza dorinta dumneavoastra de a schimba obiectele de lenjerie si prosoapele, va rugam sa le lasati pe jos.
- Hotel Pescarus isi rezerva dreptul de a refuza cazarea clientilor in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alti oaspeti. Tinand cont de cele mentionate mai sus, ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona: Aqua Magic, Parcul de distractii ,,Luna Park', bowling

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie