Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

New Splendid Hotel SPA Adults Only


Descriere

New Splendid Hotel&Spa a Adults Only (+16) a fost inaugurat in primavara lui 2016, fiind o extindere a renumitului Splendid Conference & Spa Hotel Adults Only 4* din Mamaia. Complexul este situat in nordul statiunii Mamaia, pe malul Lacului Siutghiol, la 200 de metri de plaja Marii Negre.
Camerele si apartamentele hotelului sunt mobilate modern si dispun de sistem de climatizare, televizor LCD cu canale prin cablu, minibar si cutie de valori. Baile elegante sunt dotate cu cada si/sau cabina de dus, uscator de par, articole de toaleta, papuci si halat de baie. Majoritatea camerelor au balcoane, unele dintre ele oferind o priveliste superba asupra Lacului Siutghiol.
Oaspetii hotelului, doar adultii (16+), pot beneficia gratuit, de un centru wellness compus dintr-o piscina interioara cu zona de hidromasaj, sauna uscata, sauna umeda, dus emotional, fantana de gheata si o zona de relaxare, unde sunt disponibile si servicii de masaj, cu programare prealabila.
Complexul dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 50 locuri, complet utilata.
Corpul de cazare si centrul wellness sunt destinate exclusiv adultilor si copiilor cu varsta mai mare de 16 ani. Restaurantul, receptia si lobby-ul sunt comune cu Splendid Conference & Spa Hotel Adults Only 4* .
Conexiunea WiFi este gratuita atat in camere, cat si in spatiile publice. Hotelul dispune de o parcare spatioasa, gratuita.
Hotelul este situat la 1 km de zona de cluburi din nordul statiunii, la 2,5 km de parcul acvatic, la 10 km de gara ConstanLLa Lai la 24 km de Aeroportul M. Koglniceanu.

Descrierea camerelor:
Dubla /twin Superioara vedere lac si balcon
Facilitatile camerei: vedere spre lac, balcon privat, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, incalzire, minibar, kettle, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tantari, garderoba/dulap. Baie: dus, cada, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape.
Camerele sunt situate la etajele I-IV. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi-ul este gratuit si disponibil in toate camerele.
Suprafata camerei: 29 m2
Tip(uri) de pat: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm) sau 2 paturi de o persoan (90/200 cm)
Dubla /twin Superioara vedere statiune si balcon
Facilitatile camerei: vedere spre statiune, balcon privat, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, incalzire, minibar, kettle, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tantari, garderoba/dulap. Baie: dus, cada, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape.
Sunt situate la etajele I-IV. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi-ul este gratuit si disponibil in toate camerele.
Suprafata camerei: 29 m2
Tip(uri) de pat: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm) sau 2 paturi de o persoan (90/200 cm)
Dubla Superioara cu jacuzzi vedere lac, fara balcon
Facilitatile camerei: vedere spre lac, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, incalzire, minibar, kettle, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tantari, garderoba/dulap.
Baie: cada cu hidromasaj, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape. Situate la etajele I-III. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi-ul este gratuit si disponibil in toate camerele.
Suprafata camerei: 30 m2
Tip(uri) de pat: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm)

Dubla Superioara cu jacuzzi vedere statiune, fara balcon
Facilitatile camerei: vedere spre statiune, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, incalzire, minibar, kettle, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tantari, garderoba/dulap.
Baie: cada cu hidromasaj, uscator de par, halat de baie, articole de toalet gratuite, papuci de casa, prosoape. Situate la etajele I-III. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi-ul este gratuit si disponibil in toate camerele.
Suprafata camerei: 30 m2
Tip(uri) de pat: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm)

Dubla deluxe cu terasa a 1 camera
Facilitatile camerei: vedere spre lac si spre statiune, terasa, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, aer conditionat, incalzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tantari, garderoba/dulap, facilitati pentru preparare de ceai/cafea.
Baie: cada cu hidromasaj, uscator de pr, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape. Situata la etajul IV. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi-ul este gratuit si disponibil in toate camerele.
Suprafata camerei: 35 m2
Tip(uri) de pat: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm)

Apartament Wellness (Deluxe Suite with Spa Bath AN D Lake View) a 1 apartament
Facilitatile apartamentului - vedere spre lac: compus din dormitor si living open space si chicineta. Dispune de: terasa cu jacuzzi, zona de relaxare, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, birou, aer conditionat, incalzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tanntari, garderoba/dulap, zona de luat masa, zona de gatit, frigider, cuptor cu microunde, facilitati pentru preparare de ceai/cafea.
Baie: cada cu hidromasaj, dus, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape. Situat la etajul V. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi-ul este gratuit si disponibil in toate camerele.
Suprafata apartamentului: 45 m2
Structur:
*Dormitor 1: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm)
*Living: 1 canapea extensibil
Apartament Executive a 1 apartament
Facilitatile apartamentului - vedere spre statiune: compus din dormitor, living, precum si o chicineta open space. Dispune de: terasa, zona de relaxare, telefon, televizor LCD, canale prin cablu, seif, birou, aer conditionat, incalzire, minibar, serviciu de trezire, pardoseala de gresie, plasa de tantari, garderoba/dulap, bar, zona de gatit, frigider, cuptor cu microunde, facilitati pentru preparare de ceai/cafea.
Baie: cada cu hidromasaj, dus, usctor de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa, prosoape. Situat la etajul V. Etaje superioare accesibile cu liftul.
WiFi-ul este gratuit si disponibil in toate camerele.
SuprafaLLa apartamentului: 55 m2
Structur:
*Dormitor 1: 1 pat dublu extralarge (180/200 cm) ae
*Living: 1 canapea extensibil

In perioada 01.07-31.08.2019 beneficiarul va valorifica obligatoriu locurile contractate cu PRANZ (demipensiune) conform tarifelor - Pranz (demipensiune): 60 lei/persoana/zi -servit ca bufet. Optional Cina: 40 lei/persoana/zi - servit a la carte in baza unui card valoric incarcat cu suma totala aferenta cinelor, oaspetele putand decide in ce cuantumuri/zile doreste sa utilizeze suma respectiva. Masa nu este inclusa in tarifele de cazare. Daca suma aferenta serviciilor de CINA nu este consumata integral, aceasta nu se returneaza sau preschimba in produse/bani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.