Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LEON BEACH

   Hotel Leon Beach, Str D13 Nr 5, Mamaia Nord, Cod 900900, Jud Constanta, Mamaia Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Leon Beach este construit in anul 2013, intr o zona exclusivista, aproape de malul marii.
Locatia are o arhitectura mediteraneana oferind tot confortul necesar pentru odihna ,relaxare , distractie si buna dispozitie .

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet -wireless. Apartamentele dispun de o minibucatarie, terase circulare cu vedere la mare si piscina, si TV- LCD in ambele camere. Camerele duble standard au pardoseala acoperita cu gresie, iar camerele deluxe, cu mocheta.

Camerele duble standard dotari si suprafata : tv lcd, aer conditiona , frigider tip minibar, pat matrimonial suprafata 160/200, baile sunt dotate cu cabine de dus sau cazi, uscator de par , suprafata camerei este cuprinsa intre 16-18mp.
Camerele duble deluxe dotari si suprafat: tv lcd, aer conditionat, mocheta, pat matrimonial dimensiuni 160/200, baile sunt dotate cu cabine de dus si uscator de par, suprafata camerei intre 21-24 mp, anumite camere deluxe sunt dotate cu canapea extensibila
Garsonierele sunt ideale pentru familii cu copii deoarece sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibila, chicineta(mobilier de bacatarie, cuptor cu microunde, toaste, aparat de incalzit apa), aer conditionat, tv lcd, suprafata fiind de 28-30mp.
Apartamentele standard compuse din (living si dormitor ) dotari si suprafata : tv lcd ( in ambele camere ), aer conditionat (in living si dormitor), frigider, chicineta (mobilier bucatarie cu chiuveta, cuptor cu microunde, toaster, aparat de incalzit apa),pat matrimonial in dormitor 160/200, canapea extensibila in living, suprafata apartament in jur de 40mp.
Apartamentele deluxe dotari si suprafata: living (aer conditionat, tv lcd, chicineta(mobilier de bucatarie, cuptor cu microunde,toaster, aparat de incalzit apa, chiuveta)canapea extensibila, mocheta, dormitorul (pat matrimonial dimensiuni 160/200, aer condiotinat, tv lcd,mocheta ) baile sunt doate cu cazi si uscator de par ,suprafata apartamentului in jur de 55mp.
Apartamente deluxe cu 2 camere (living si dormitor ) dotate in living cu canapea extensibila, aer conditionat, tv lcd, chicineta (mobilier de bucatarie,cuptor cu microunde,toaster, aparat de incalzit apa, chiuveta) ,mocheta, iar in dormitor pat matrimonial160/200, aer conditionat, tv lcd, baile sunt dotate cu cabine de dus si uscator de par, suprafata apartamentului in jur de 55-60mp.
Apartamente cu 3 camere (living si 2 dormitoare ), living:mocheta, canapea extensibila, aer conditionat, tv lcd, chicineta (mobilier de bucatarie,cuptor cu microunde,toaster,aparat de incalzit apa),dormitoare:pat matrimonial de 160/200,mocheta, aer conditionat, tv lcd.
Baile sunt dotate cu cabina de dus si uscator de par suprafata apartamentului fiind de 65mp.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, loc de joaca pentru copii, terasa. Locul de joaca amenajat in cadrul hotelului este foarte generos ,modern, cu multa verdeata si utilat complet pentru distractia copiilor. Hotelul are amenajat un restaurant cu terasa pe care se pot servi atat mancaruri cu specific romanesc cat si preparate din peste , un cuptor de pizza pe vatra ( se pot servi mai multe sortimente de pizza ).

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber

Locatie:
Hotelul Leon Beach este amplasat langa cele mai in voga cluburi din Mamaia (Le Gaga ,Ego, Frateli).

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu. Micul dejun se serveste in sistem bufet sudez, pranzul si cina "a la carte" in sistem fisa cont.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 7.00 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar sau achita 79.00 Lei/ noapte, mic dejun si pat suplimentar asigurat doar in camera dubla deluxe.
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 7.00- 10.00 ani neimpliniti achita 79.00 Lei/ zi, mic dejun si pat suplimentar asigurat in camera dubla deluxe.
In camera dubla deluxe se admite doar un singur pat suplimentar. In camera dubla standard nu se asigura pat suplimentar.
- 1 copil cu varsta 10.00-18.00 ani neimpliniti achita 112.00 Lei/ zi pentru cazare si mic dejun in garsoniera.
- al treilea adult achita 168.00 Lei/ zi pentru cazare si mic dejun in garsoniera.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Children playground
Private bathroom
Air conditioning
Balcony
24-Hour Front Desk
Minibar

Locatie