Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Localizat in partea de Nord a statiunii Mamaia, Jijoas Hotel beneficiaza de o pozitie deosebita. Situat direct pe plaja, acesta ofera clientilor hotelului o serie de facilitati (beach bar, sezlonguri, umbrele si piscina) printr-o plimbare pe nisip, de mai putin de un minut, pe plaja care porneste de langa hotel.

Descriere: Jijo's Hotel este un hotel mic si elegant administrat de o familie, situat pe o plaja frumoasa, la 1,5 km de centrul popularei statiuni Mamaia. Hotelul dispune de 47 de spatii de cazare de mai multe tipuri de camera. Datorita dispunerii hotelului, o parte dintre camere va ofera vedere spre mare si piscina, o alta parte catre gradina si lac.

Cazare: Hotelul dispune de 47 de spatii de cazare de mai multe tipuri de camera. Datorita dispunerii hotelului, o parte dintre camere va ofera vedere spre mare ai piscina, o alta parte catre gradina si lac.
Camerele duble de 2** sunt prevazute cu televizor, minibar, aer conditionat, baie proprie cu dus, pardoseala din mozaic cu covorase, balcon (la etaj). Suprafata 13 mp.
Camerele duble superioare 3*** sunt prevazute cu televizor, aer conditionat, minibar, baie proprie cu dus (cabina de dus), pardoseala din gresie, balcon (la etaj), geam termopan, mobilier nou; Suprafata 18-22 mp.
Apartamentele sunt cotate la 2** si cuprind living si dormitor, telezivor, minibar, aer conditionat (in dormitor), baie proprie cu dus (cadita), pardoseala din gresie, 2 balcoane separate.

Facilitati: Camerele Hotelului Jijo's sunt luminoase si au aer conditionat si baie privata cu articole de toaleta gratuite. Camerele au TV prin cablu, iar unele ofera si vedere la mare.
Hotelul gazduieste e un restaurant sezonier cu preparate din bucataria internationala.

Terasa restaurantului si piscina sezoniera in aer liber se afla pe partea cu plaja.
In aceasta zona, plaja are o latime de 160 de metri. Sezlongurile si umbrelele de soare pot fi inchiriate la un cost modic. In apropiere se gasesc terenuri de paint ball si de tenis. In vecinatate se gasesc si 2 dintre cele mai renumite cluburi din Mamaia. Daca doriti sa explorati imprejurimile, puteti ajunge cu autobuzul in aproximativ 15 minute in centrul Constantei, cel mai mare oras din apropiere.

Jijoas Hotel beneficiaza de un numar generos de locuri de parcare proprii, cu toate acestea in perioadele de varf exista riscul ca aceasta sa se supra aglomereze. Prin urmare, clientilor li se ofera parcare, gratuit, in functie de disponibilitatea din momentul cazarii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie