Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Astoria


Descriere

Este situat in centrul statiunii, la 50 m de plaja. Masa se poate servi si cu bonuri valorice la restaurantul National, aflat la cativa metri. Alte servicii: pastrarea obiectelor de valoare, trezirea la cerere, informatii culturale si turistice. Contra cost se accepta animale de companie de talie mica, cu carnet de sanatate.Parcare gratuita, pastrare obiecte de valoare, 13 nivele, 3 lifturi, bar de zi (20 locuri).Toate camerele din incinta Hotel Patria Mamaia sunt complet renovate, TV LED, cablu tv, Wifi, AC, baie cu dus. Camerele hotelului nu sunt prevazute cu balcon. Lifturile sunt noi, cafeaua se poate savura in barul de zi sau pe terasa.Tarife copii (in camera cu 2 adulti):
-1 sau 2 copii 0-2.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar; in cazul in care parintii achizitioneaza cazare cu mic dejun, copiii beneficiaza de mic dejun gratuit;
-1 copil 3-13.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar; in cazul in care parintii achizitioneaza cazare cu mic dejun, si copiii achita suplimentul de mic dejun in valoare integrala, conform perioadei (24 lei/ persoana in perioada 03.05-21.07.2019 si 01.05-15.09.2019; 30 lei/ persoana in perioada 22.07-31.08.2019)
-2 copii 3-13.99 ani, primul copil beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, iar pentru al doilea copil se achita 50% din valoarea unui loc pentru pat suplimentar; in cazul in care parintii achizitioneaza cazare cu mic dejun, si copiii achita suplimentul de mic dejun in valoare integrala (conform perioadei);
-al treilea adult achita 25% din pretul camerei, pentru pat suplimentar, si 100% din valoarea micului dejun (conform perioadei)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.