Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Flora Mamaia 3 stele este situat in centrul statiunii Mamaia, pe faleza, intre cele doua zone de interes ale statiunii - Satul de Vacanta si Cazinoul, si la doar 300 de metri de Aqua Magic si Telegondola. Este construit perpendicular pe tarmul marii si astfel turistii se pot bucura de o priveliste laterala la mare sau lac din toate camerele. In plus.
Hotel Flora a fost renovat integral in anul 2011 si tot atunci a fost reclasificat la 3***. In prezent, spatiile din interiorul hotelului sunt amenajate modern, in culori calde si odihnitoare. Camerele au mobilier nou, bai renovate, instalatie de climatizare, acces la internet wireless, mini-bar, televizor LCD, telefon international.
La exterior, spatiul din jurul hotelului este amenajat cu bancute, alei si gardini cu flori. Tot la exterior este amenajat si un loc de joaca pentru copii.
Hotel Flora este deschis tot timpul anului si asigura, pe langa facilitatile de cazare si masa, facilitati pentru organizarea diferitelor evenimente: sali de conferinte cu o capacitate de pana la 200 de locuri dotate modern (video-proiector, flip-chart, sistem de sonorizare, ecrane de proiectie, aer conditionat si internet wireless).


Dotari generale


- 280 de camere duble, 26 apartamente
- restaurant Casa Flora a la carte, terasa, bar
- gradina amenajata
- piscina (acces gratuit)
- loc de joaca pentru copii
- sala de conferinte
- magazin si stand de presa
- parcare gratuita (in limita locurilor disponibile)


Dotari camere


Camerele duble standard au mobilier nou, instalatie de climatizare, acces la internet wireless, mini-bar, televizor LCD, televiziune prin cablu si satelit, telefon international, mocheta, bai cu dus renovate, ferestre termopan, acces pe baza de cartela magnetica.(suprafata camerei duble standard - 12 m fara baie, suprafata patului - 160x190x35)
Camerele duble standard plus sunt mai spatioase fata de cele standard si permit amplasarea unui pat suplimentar.(suprafata camerei duble standard plus - 15 m fara baie, suprafata patului - 160x205x35)
Apartamentele sunt formate din living si dormitor matrimonial, au aceleasi dotari ca si camerele duble. In plus, au 2 televizoare LCD, feon in baie, birou si canapea extensibila in living.




Altele
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
-un copil cu varsta cuprinsa intre 0-13 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara a se acoda pat suplimentar;
-al doilea copil 0-13 ani achita contravaloarea patului suplimentar- copil 14-18 ani achita contravaloarea patului suplimentar;
Se poate asigura un singur pat suplimentar in camera si se permite montarea acestuia doar in camerele standard plus


INFORMATIE FOARTE IMPORTANTA PRIVIND PLAJA!
Potrivit Notificarii cu Nr.5795 din 05 Aprilie 2021 primita de la Administratia Nationala Apele Romane - Dobrogea Litoral, plaja din statiunea Mamaia va fi data in folosinta hotelierilor cu foarte mare intarziere, abia ulterior datei de 01 Iulie 2021. In consecinta, pentru ca nu putem incalca reglementarile autoritatilor, pana la inceputul lunii Iulie plaja hotelului NU va fi amenajata cu sezlonguri si umbrele, amenajarea facandu-se de indata dupa predarea de catre Apele Romane a suprafetei de plaja inchiriatede hotel. Pana la acel moment oricine poate folosi individual plaja publica,insa numai cu solutii de sedere personale (patura, rogojina). Va atentionam ca pe plaja inca mai pot trece utilaje iar la accesul in apa trebuie sa dati dovada de maxima precautie, la foarte mica distanta de la mal adancimea apei putand sa fie semnificativa. Va rugam deasemnea sa luati nota si de prevederile Normelor privind regulile care trebuie respectate pentru operarea plajelor turistice si publicate in Monitorul Oficial 560/31.05.2021Tarifele includ/asigura urmatoarele:
- contravaloarea serviciilor decazare,T.V.A. si eventuala taxa de sedere in statiune cunoscuta la data confirmarii rezervarilor.
- menajul zilnic si schimbarealenjeriei la fiecare 3 zile, schimbarea la fiecare doua zile a setului deprosoape (de fata, maini si baie pentru fiecare turist cazat plus prosopul depicioare pentru fiecare baie),
- accesul gratuit la piscinahotelului in limita locurilor disponibile,
- tv ecran plat, canale TV princablu, AC, minibaruri (fara produse),
- articole de toaleta (sampon/gel dedus, sapun, casca de baie, kit de cusut), umerase,
- uscatoare de par, canapeaextensibila doar in apartamente,
- telefoane interne, wifi gratuit incamere, restaurante, piscina si hol receptie,
- seif si camera de bagaje lareceptie,

Hotelul este dotat cu rampe pentrupersoane cu mobilitate redusa, alarma de incendiu, detectoare de fum in camere,


Este admis accesul cu animale decompanie de talie mica/mijlocie, pentru fiecare animal se percepe o taxa de 50lei/zi, cu conditia prezentarii carnetului de sanatate,
Paturile suplimentare se potadauga doar in camerele standard plus, conform art 3 din contract.

Art. 3. Tarifele nu includ urmatoarele:
- spalatorie, transport aeroport sitaxi,
- uscator par si fier de calcat,acestea se pot prelua de la receptie,
- lustruire pantofi si fotolii masajin holul hotelului,
- excursii organizate, mese festive,
- alte rezervari si facilitati instatiunea Mamaia, in limita ofertelor care vor fi disponibile la data cazarii, etc.
Acestea, inclusiv informatii despre preturi si oferte, vor fi disponibileprin receptia hotelului si se vor achita separat la receptie sau directprestatorilor.


- hotelul are parcare dejur-imprejur, partial pe domeniul public al Primariei Constanta,
- parcarea este gratuita in limitalocurilor disponibile, fara obligativitate de rezervare,
- parcarea in spatiile suplimentar amenajatecu aceasta destinatie de catre Primaria Constanta, se va asigura cu respectarearegulamentului parcarilor existent in vigoare si emis de catre autoritateapublica locala in conformitate cu zona din care face parte statiunea Mamaia
- incidentele din parcare (indiferentde natura lor) nu intra in competenta personalului hotelului spre a fi solutionate.
- camerele si apartamentele nu aubalcoane,
- in camere si apartamente geamurilenu se deschid complet ci doar se rabateaza, in conformitate cu recomandarile desiguranta si securitate la nivelul retelelor hoteliere,
- toate camerele si apartamentele auaer conditionat,
- la fiecare nivel in capatulcoridorului spre mare exista balcon comun, deschis,
- fumatul in incinte este interzisin conformitate cu legislatia in vigoare, aplicabila.

Art.6. Ziua hoteliera incepe la orele 18:00 (check-in) si se sfarseste laorele 12:00 (check-out).



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie