Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:Hotel Dedal se afla in zona Mamaia Nord a Navodari, o zona noua si imbunatatita pe placul tuturor! Amplasat la 500 de metri de plaja, intr-o zona cu acces facil la promenada, cluburi, restaurante si terase pregatite pentru o experienta turistica completa!

Descriere: Hotelul pune la dispozitie 50 spatii de cazare cu si fara balcon dispuse pe 4 etaje si dispune de restaurant, piscina in aer liber sezoniera, gradina,terasa.
bar si lounge comun.

Camere: Camerele duble sunt dotate cu televizor LCD, minibar, aer conditionat, internet wireless, baie cu dus si sunt prevazute cu balcon. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial si baie cu cabina de dus.

Acces animale: Nu se accepta animale de companie.

Masa: Se poate servi in restaurantul propriu; micul dejun este tip bufet suedez.


Facilitati:Hotelul dispune de restaurant, o piscina sezoniera in aer liber, piscina mica pentru copii, sezlonguri gratuite in limita disponibilitatii, parcare in limita disponibilitatii. un bar si un lounge comun, depozit de bagaje, precum si internet gratuit in toate zonele, gradina si terasa.

Facilitati copii:
In camera cu 2 adulti:
- 1 sau 2 copii cu varsta intre 0 - 4,99 ani beneficiaza de cazare cu
mic dejun gratuit, pentru pat suplimentar se achita 50% din tariful unui loc de
cazare;
- 1 sau 2 copii cu varsta intre
5 - 11,99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar,
dar achita 20 lei/zi pentru micul dejun; pentru pat suplimentar se achita 50%
din tariful unui loc de cazare avand mic dejun inclus;
- persoanele peste 12 ani se
considera adulti si achita 50% dintr-un loc de cazare in care beneficiaza de
pat suplimentar + 40 lei/zi pentru micul dejun.

Incepand cu sezonul 2022, se va incasa la check-in o taxa speciala pentru promovarea turistica in cuantum de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare, conform HCL nr 2/10.02.2022.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie