Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL DACIA SUD este situat in partea de sud a statiunii Mamaia, la 15 m de plaja, in apropierea Satului de Vacanta. Fiind construit paralel cu tarmul marii, din cele 140 camere existente, 70 au vedere catre mare iar 70 camere au vedere catre parcarea proprie a hotelului.
In 2020, hotelul a fost extins cu un etaj nou, iar camerele deja existente au fost renovate, intregul hotel fiind reclasificat la 4*.
Nu se accepta animale de companie.

Dotari si servicii
Hotel Dacia Sud Mamaia este amplasat pe faleza din sudul statiunii Mamaia si reprezinta locatia in care va puteti bucura de vacanta perfecta alaturi de prieteni si familie.
Hotelul pune la dispozitia turistilor 140 de camera confortabile, fiecare dintre ele fiind prevazuta cu balcon, dotari moderne si baie proprie. Jumatate dintre camerele hotelului sunt orientate catre mare, astfel ca, de pe balcon, aveti posibilitatea sa va bucurati de briza serilor de vara si de momentele unice ale rasaritului.
Restaurantul Dacia Sud are o capacitate de 300 de locuri, dintre care 200 in salonul dotat cu aer conditionat si 100 pe terasa acoperita, aflata la 10 metri de plaja. Atat salonul, cat si terasa ofera o priveliste minunata catre mare. Restaurantul serveste meniuri in regim pensiune, cu plata in bonuri valorice, si in sistem a la carte.
Se stie ca bucataria defineste si da personalitate locului de care apartine. In bucataria hotelului Dacia Sud lucreaza un colectiv profesionist care pregateste zilnic cele mai alese si delicioase preparate din bucataria romaneasca, cat si din cea internationala, respectand in acelasi timp cele mai exigente norme de igiena. Suntem convinsi ca serviciile noastre pot satisface cele mai rafinate si pretentioase gusturi.
NOU: PLAJA PRIVATA - 2 sezlonguri gratuite/ camera la achizitionarea pachetelor cu servicii de masa demipensiune, in limita disponibilitatii.

Servicii masa
Restaurant Dacia Sud 3* - Micul dejun se acorda in regim bufet suedez , pranzul si cina se servesc in sistem A la carte.


Mic dejun (bufet suedez): 50 lei/persoana/zi
Demipensiune -pranz / cina - fisa cont - servire a A la cartea

Dotari camere
Camerele duble -Twin au in dotare 2 paturi (90/200) , aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus sau cada , uscator par, balcon , internet, pardoseala cu mocheta in camere si gresie in baie, geam termopan, plasa de tantari.
Garsonierele au in dotare un pat matrimonial si o canapea extensibila, aer conditionat,TV, minibar, seif, baie cu cada , uscator par, halate si papuci , balcon , internet, pardoseala cu mocheta si gresie, geam termopan, plasa de tantari.
Apartamentele sunt alcatuite din living cu canapea extensibila , dormitor- cu pat matrimonial, aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, uscator par, halate si papuci , balcon , internet, pardoseala cu mocheta si gresie, geam termopan, plasa de tantari.

Acces pe baza de carduri magnetice.
Pentru camerele cu vedere la mare se achita supliment.

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
De la 0-10.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, pentru o camera cu doi adulti platitori.

Micul dejun:
De la 0 - 3,99 ani micul dejun este gratuit.
De la 4 - 6.99 ani se achita micul dejun in valoare de 30 lei/zi/copil.
Peste 7 ani impliniti - achita micul dejun integral in valoare de 50 lei/zi/copil.
In garsoniera si apartament - a treia persoana cu varsta peste 11,99 ani - achita supliment de cazare - 50 lei/zi si micul dejun integral in valoare de 50 lei/zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.