Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Amplasat intr-un cadru intim, pe malul lacului Siutghiol, Complexul de Vile Verona este localizat in Mamaia Nord, vis-a-vis de complexul Phoenicia si asigura clientilor sai linistea si confortul necesar pentru petrecerea unei vacante de vis.

Descriere: Este un complex alcatuit din 8 vile cu un total de 48 de camera duble matrimoniale si twin. Fiecare vila are 6 camere: 5 camere duble matrimoniale si o camera twin.
In plus, pentru relaxarea turistilor Complexul ofera posibilitatea unor excursii organizate catre Insula Ovidiu cu cele 3 ambarcatiuni de agrement.

Cazare: Cele 8 vile va pun la dispozitie 40 camere duble matrimoniale si 8 camere duble twin. Toate camerele au finisaje moderne si sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, telefon, televizor LCD, cablu TV, internet, minibar, seif, baie proprie cu cada, uscator de par, sistem de climatizare.

Facilitati:
- 2 Sali de conferinta, cu capacitatea de 30 de locuri fiecare sala
- parcare monitorizata video si pazita
- plaja privata amenajata pe malul lacului

Restaurant: Complexul dispune deasemeanea de 2 sali pentru servirea micului dejun,fiecare cu o capacitate de 40 locuri.
Micul dejun poate fi servit atat in interior cat si pe terasele special amenjate intr-o ambianta deosebita.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie