Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Apollo este localizat in partea de nord a statiunii, intr-o zona linistita , la doar 70 de metri de singura plaja certificata international Blue Flag din Mamaia. Hotel Apollo isi rasfata oaspetii cu linistea si confortul de care acestia au nevoie pentru un concediu de vis la malul marii.

Descriere: Hotel Apollo*** dispune de 114 camere duble amplasate la et. 1, 2 si 3, dintre care 50% sunt orientate spre mare ,,SUNRISEa sunt orientate catre lacul Siutghiol (strada) , ,,SUNSETa. Hotelul a fost renovat si modernizat detinand restaurant ,bar si 2 terase, fiind amplasat pe un teren 6800 mp inconjurat de spatii verzi frumos amenajate si copaci ce umbresc hotelul si parcarea ce asigura 99% din necesar .

Camere: Capacitatea de cazare a hotelului Apollo Mamaia este de 114 camere modernizate, dupa cum urmeaza:
- 57 camere duble SUNRISE, orientate catre mare. Jumatate din numarul camerelor hotelului
sunt camere duble dotate cu 2 paturi twin (care se pot uni) si au ca facilitati balcon, grup
sanitar propriu cu dus, pardoseli din gresie si tamplarie cu geam termopan, Cealalta jumatate a camerelor sunt dotate cu paturi matrimoniale . Toate camerele dispun de frigider,
telefon, LCD, televiziune prin cablu si aer conditionat si binenteles wi-fi
gratuit. Camerele se afla la etaj.
- 57 camere duble SUNSET orientate catre lacul Siutghiol. Jumatate din numarul camerelor hotelului sunt camere duble dotate cu 2 paturi twin (care se pot uni) si au ca facilitati balcon, grup sanitar propriu cu dus, pardoseli din gresie si tamplarie cu geam termopan, Cealalta jumatate a camerelor sunt dotate cu paturi matrimoniale . Toate camerele dispun de frigider, telefon, LCD, televiziune prin cablu si aer conditionat si binenteles wi-fi gratuit. Camerele se afla la etaj.

Restaurant: Hotelul dispune de restaurant, bar si doua terase

Servicii gratuite: parcare, pastrarea obiectelor de valoare, transportul si depozitarea bagajelor, comenzi taxi, informatii turistice si culturale, informatii privind orarul mijloacelor de transport, presa locala la receptie, telefon public la dispozitia turistilor, trezirea turistilor la cerere, rezervari de locuri la restaurant, procurarea de bilete la spectacole, serviciu de curierat, pastrare obiecte uitate, primirea si transmiterea corespondentei si mesajelor turistilor, acordarea primului ajutor in caz de urgenta (trusa medicala), etc.


Servicii cu plata: servicii de spalatorie si calcat, curatatorie, curatat incaltamintea, vanzare de marfuri si articole de stricta necesitate, fax, copiator, inchirierea de prosoape pentru plaja, inchiriere de jucarii si articole de plaja inchiriere de umbrele pentru ploaie inchiriere de jocuri (table, sah, etc.), saun, masaj.


Animale de companie: Accesul nu este permis.

Alte info:
In imediata apropiere a hotelului se
afla terenuri de tenis si de fotbal, spatii de joaca amenajate pentru copii, un
oficiu postal si un complex comercial cu magazine, restaurante , terase si zona
cu cele mai renumite cluburi de noapte de pe litoral.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie