Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOPOLA SKIES RESORT & AQUAPARK


Descriere



Localizare

Topola Skies Resort & Aquapark este un complex privat situat pe coasta de nord a Mării Negre, între orașele Kavarna și Balchik, la doar 500 de metri de plajă.

Facilitati Hotel

Resort-ul pune la dispoziția oaspeților săi următoarele facilități și servicii: recepție, seif la recepție (contra cost), terenuri de tenis, piscine exterioare cu secțiune pentru copii, piscină interioară, umbrele și șezlonguri la piscină, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, baruri la piscină, complex business, Wellness and Relaxation Centre, centru DREAM SPA (contra cost), fitness (gratuit), saună (gratuit), Jacuzzi (gratuit), servicii închiriere masini/biciclete, apel de trezire, acces gratuit la Wi-Fi în zonele publice, birou de schimb valutar, ATM, magazin, servicii de curățătorie și spălătorie, parcare păzită (gratuit), servicii medicale (contra cost), shuttle la plajă (gratuit), aqua park, club pentru copii, pătuț pentru copii (gratuit), loc de joacă pentru copii, programe de animație, meniu pentru copii.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de canapea extensibilă, baie cu duș și cadă și uscător de păr, terasă/balcon cu masă și scaune și cu vedere la mare sau la parc, aer condiționat, minibar, LED TV prin cablu, telefon, fierbător electric, Wi-Fi (gratuit). În plus față de camerele duble, apartamentele dispun de chicinetă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Fitness
Camere familii
Bar

Locatie