Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORKA SUNLIFE RESORT AND AQUAPARK


Descriere

Hotelul ORKA SUNLIFE RESORT AND SPA pune la dispozitie tot ce este mai bun din Oludeniz, pentru ca sederea oaspetilor sai să fie una relaxanta si placuta.

Descriere:

Hotelul ORKA SUNLIFE RESORT AND SPA pune la dispozitie tot ce este mai bun din Oludeniz, pentru ca sederea oaspetilor sai să fie una relaxanta si placuta.

Localizare:

Complexul este situat in Oludeniz, oferind o vedere superba catre Blue Lagoon, fiind la o distanta de 35 km de aeroportul Dalaman si la doar 3 km de plaja.

Website:

https://www.orkasunlifehotel.com/

Facilitati hotel:

ORKA SUNLIFE RESORT AND SPA pune la dispozitia turistilor o gama variata de restaurante ce servesc mancare turceasca, indiana si chinezeasca,meniu pentru copii,  mai multe baruri, seri cu cina tematica, plaja privata, piscina interioara/ exterioara, terasa, gradina, aqua park, divertisment de seara, animatie pentru copii, facilitati pentru sporturi nautice, biblioteca, darts, tenis de masa, biliard, sala de fitness, sauna, masaj, baie turceasca, jacuzzi, room service,schimb valutar, receptie deschisa non stop.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu televizor, aer conditionat, minibar, seif, plasa de tantari, articole de toaleta, uscator de par, baie privata si balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie