Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul de vile- Holiday Village 4* face parte din Duni Royal Resort si se afla situat chiar in partea centrala a acestuia, la aproximativ 300 m de plaja. Este alegerea perfecta pentru familii. A fost renovat in 2008.Facilitati pentru copii
Piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii şi servicii comune precum: animaţie pentru copii, mini club, mini disco, bufet pentru copii, spaţiu special pentru copilaşi rezervat în restaurant, scaune înalte pentru copii în restaurantele principale, pătuţuri pentru copii la cerere.

Piscina
Există o piscină exterioară mare, de 312 m2 cu un jacuzzi integrat, în aer liber, şi o piscină pentru copii.

Facilitati hotel
Oaspeţii hotelului pot utiliza sala de gimnastică în aer liber, Jacuzzi, cele 10 terenuri de tenis, centrul de închiriere biciclete, centrul de trageri cu arcul sau pot opta pentru volei pe plajă, cursuri de dans, gimnastică şi aerobic. Duni Royal Resort dispune de 4 restaurante principale şi 2 a la carte. Holiday Village dispune de un restaurant principal a€“ Sozopol, şi un restaurant a la carte cu specific bulgăresc- Mehana, cu rezervare în prealabil, o data pe săptămâna. Există 4 parcări gratuite pentru oaspeţii complexului Duni Royal Resort.

Facilitati camere
Din cele 293 de camere , 165 camere sunt standard (cu paturi twin) şi 128 family, cu vedere la mare sau la grădină. Toate camerele au aer condiţionat centralizat/încălzire, satelit Tv, telefon direct, frigider, seif (contra cost), baie proprie, uscător de păr, balcon sau terasă.

Localizare
Complexul de vile- Holiday Village 4* face parte din Duni Royal Resort şi se află situat chiar în partea centrală a acestuia, la aproximativ 300 m de plajă. Este alegerea perfectă pentru familii. A fost renovat în 2008.

Plaja
Plaja privată a complexului de află la aproximativ 250 de m faţă de cea mai apropiată vilă de aici.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Fitness

Locatie