Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Khalidya Palace Rayhaan by Rotana Abu Dhabi


Descriere

Hotelul este la 1 minute pe jos față de plajă.Localizare:
Abu Dhabi este capitala Emiratelor Arabe Unite și cea mai mare dintre cele șapte emirate. În ultimii ani sa remarcat o mare transformare și, în ciuda statutului ei umil și liniștit, emiratul sa lansat acum pe piața turismului internațional, cu bogăția de infrastructură de calitate și oferte uluitoare. Orașul plin de viață se află pe o insulă în formă de T în Golful Arabic, cu o populație estimată la un milion de locuitori - 80% din care provin din comunitatea expatriată. Orașul se mândrește cu a fi cel mai mare și mai bogat dintre cele șapte emirate, în timp ce continuă să-și păstreze cultura și istoria bogată a Arabiei. Locația noastră este la numai câteva minute distanță de cele mai mari centre comerciale ale orașului, muzee și multe alte destinații de agrement. 5 minute cu mașina de Marina Mall La 10 minute de mers cu mașina de Khalidiyah Mall La 15 minute de mers cu mașina pe Al Wahda Mall La 20 de minute de mers cu mașina la Abu Dhabi Mall Stațiunea Heritage Village din Abu Dhabi, un loc unde puteți vedea o privire interesantă în trecutul Emiratelor, este la doar 5 minute de mers cu mașina. Qasr al-Hosn, cea mai veche clădire de piatră din orașul Abu Dhabi, cunoscută și sub numele de Fortul Alb, este la 10 minute de mers cu mașina. Explorați Parcul Central Mushrif, setarea perfectă atât pentru exerciții, cât și pentru relaxare, cu familia și prietenii, la o călătorie de 15 minute. Și una dintre cele mai mari moschei din lume, magnifica Grand Mosque Sheikh Zayed este la doar 20 de minute de mers cu mașina.


http://www.rotana.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul are 4 puncte de vânzare cu produse alimentare și băuturi,săli de întâlnire, conexiune internet wireless, babysitting la cerere, doctorul la dispoziție, chimb valutar, personal multilingv, serviciu de spălătorie și curățătorie în aceeași zi, salon de infrumusetare,Centru de fitness (sală de gimnastică și sală de fitness),piscina, plajă privată, Wellness și masaj (cu o gamă largă de tratamente), Activități sportive acvatice (jet-ski, caiac ...), teren de tenis si magazine de cadouri.

Restaurantele oferă adevărate călătorii culinare, mulţumind toate gusturile. Kamoon, cu vedere la piscina relaxantă, serveşte preparate arabe autentice, iar Horizon, restaurantul deschis pe tot parcursul zilei, invită oaspeţii să redescopere bucătăria internațională, într-o atmosferă contemporană și elegantă. Situat în hol, The Lounge oferă mese ușoare, delicii dulci irezistibile, cu diverse arome de cafea, și băuturi răcoritoare sănătoase, pe care oaspeţii le pot savura admirând vederea uimitoare la piscină.

Atentie!!! in frumosul hotel consumul de alcool este interzis.