Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andres

   Bulevardul 1 Mai 23, 200355, Craiova Vezi locatia pe harta


Descriere

Amplasat la o distanta de 200m de Spitalul Judetean Nr.1, la 200m de Stadionul Ion Oblemenco si 500 m de Parcul Romanescu - cel mai mare parc natural, Hotelul Andres a fost construit pentru a veni in sprijinul oamenilor de afaceri si turistilor care doresc sa petreaca o perioada in Craiova intr-o atmosfera intima si revigoranta, asigurat de dotarile de patru stele la preturi de trei stele.

Facilitati Hotel
Hotelul este dotat si cu o sala de conferinte modern echipata (video proiector, internet, telefon international etc.) cu o capacitate de 30 locuri. Mentionam ca hotelul dispune de parcare proprie atent supravegheata.

Facilitati Camere
Confortul camerelor impartite in camere pentru fumatori si nefumatori este sporit si prin dotarea acestora cu: aer conditionat, televiziune prin cablu, birou de lucru, internet wireless, telefon cu acces international, minibar si un mobilier modern. Restaurantul ofera turistilor posibilitatea de a servi intr-o ambianta placuta preparatele culinare oferite intr-o ambianta eleganta, amplasat fiind la parter si cu o capacitate maxima de 80 locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie