Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Montana


Descriere

Hotel Montana
Adresa: Covasna, str. Toth nr. 23, jud. Covasna
Hotelul Montana este amplasat la periferia statiunii Covasna, in imediata apropiere a zonei impadurite, avand o priveliste deosebita asupra intregii statiuni. Turistii sunt feriti de zgomotele traficului intens si vor gasi linistea si confortul de care au nevoie.Informatii si dotari hotelDotari generale:restaurant -Montana - 290 locuri si aer conditionat, parcare proprie -cu plata, internet, pastrare obiecte de valoare, 8 nivele, 4 lifturi, bar de zi, zona lounge cu TV, gradina de vara.Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 40 locuri.Dotari camere:TV -radio, telefon, frigider -in camerele de 3*, baie cu dus, balcon, internet; camerele de 3* dispun de mobilier nou, bai renovate.Numar total camere: 248Duble: 244 - camere cu doua paturi.Apartamente: 4 - Apartamentul este compus din living si dormitor.
Observaeeii-Accesul cu animale de companie este interzis.-Hotel MOntana pune la dispozitia turistilor un centru de relaxare complet echipat: piscina acoperita, sauna, jacuzzi, bai de plante, precum si diverse tipuri de masaj terapeutic si de relaxare.
Servicii si facilitati
Servicii:Servicii fara plata acordate turistilor:informatii privind prestarea unor servicii; orarul mijloacelor de transport; spectacole; trezirea clientilor la ora solicitata; obtinerea legaturilor telefonice; pastrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea corespondentei turistilor; acordarea de medicamente si materiale sanitare de prim ajutor in caz de accidente; pastrarea bagajelor; comenzi taximetre; expedierea prin retur la domiciliu a corespondentei sosite dupa plecarea turistilor.
Servicii cu plata acordate turistilor:servicii telefonice; vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate; spalat, calcat si reparat imbracaminte/lenjerie; parcare.Servicii masa:se acorda in restaurantul hotelului propriu.Fitness/Wellness/Sport:piscina acoperita, SPA -sauna, jacuzzi, salina, baza tratament, bai de plante, sala fitness, teren multifunctional de sport.Tratament:Tratamente balneare: baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni cardiovasculare (infarct miocardic la minimum 3 luni de la externare, cardiopatia ischemica, insuficienta mitrala si aortica compensata, hipertensiune arteriala, ulcer varicos, arteriopatii periferice prin ateroscleroza,varice); afectiuni ale tubului digestiv ( gastrite cronice hiperacide, ulcere gastrice si duodenale cronice); afectiuni hepato- biliare (diskinezia biliara,colecistita cronica necalculoasa, stari dupa ficat operat, pancreatita cronica); afectiuni asociate (afectiuni metabolice si de nutritie, nevroza astenica).In baza de tratament a hotelului (cu o suprafata de 767 mp), se pot efectua zilnic 1940 proceduri.In baza de tratament a Hotelului Montana exista mofeta.
Proceduri si tratamente: bai calde cu ape minerale carbogazoase si bicarbonate, aplicare gaze terapeutice (mofeta), bai galvanice, electroterapie, gimnastica medicala, masaj.Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta ai utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a namolului terapeutic. Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
In cazul in care turistii nu prezinta biletul de trimitere, valoarea tratamentului este de 20 Lei/zi/persoana.Distractie:excursii, plimbari cu mocanica, vizitarea planului inclinat, inchiriere biciclete, tenis de masa, biliard, inchiriere sah, rummy, table.

PACHET REVELION 2017 INCLUDE:-cazare loc in camera dubla 3 nopti;-masa tip bufet;-30.12.2016-cina (orchestra live);-31.12.2016-mic dejun, dejun;-01.01.2017-dejun;-02.01.2017-mic dejun;-cina festiva de Revelion(orcjestra live)-31.12.2016;-foc de tabara-01.01.2017;-cina festiva de Carnaval-01.01.2017.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.