Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL INTIM

   Strada Pescarului, 907090 Costineti, România, Costinesti Vezi locatia pe harta


Descriere

RO Hotel Intim (fostul hotel Scoica) beneficiaza de o pozitionare foarte buna, in zona nordica a statiunii, la doar 130 de metri de plaja, in apropierea Epavei din Costinesti.

Hotel Intim (fostul hotel Scoica) beneficiaza de o pozitionare foarte buna, in zona nordica a statiunii, la doar 130 de metri de plaja, in apropierea Epavei din Costinesti.

Descriere camere:
Dotari camere: mobilier nou, aer conditionat, geam termopan, internet wireless, televizor, cablu tv, minibar si baie cu dus.

Descriere facilitati:
Dotari generale: doua etaje, 37 duble si 7 camere single, moderne si spatioase, dispune de restaurant cu specific national si international, terasa, bar de zi, curte interioara, parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile).

Facilitati copii:
RO (in camera dubla cu 2 adulti):
- 2 adulti si 1 copil cu varsta 0-11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii cu varsta 0-11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar; daca se solicita pat suplimentar, se va achita 69 lei/zi.
- 2 adulti si 1 copil cu varsta 12-17.99 ani achita 69 lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar.
- 2 adulti si 2 copii (1 copil cu varsta 0-11.99 ani si 1 copil cu varsta 12-17.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, iar pentru al 2-lea copil se achita 69 lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Shower
Free wireless internet
Air conditioning
Free parking
Reception desk
Garden
Bar
Minibar

Locatie