Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Flash (Adults Only) (Benidorm)


Descriere

Descriere HOTEL FLASH:
Hotelul este o constructie noua in Costa Blanca (Alicante), cu un design modern, situat in inima orasului Benidorm, una dintre cele mai importante destinatii turistice, cunoscuta datorita plajelor si vietii de noapte.

Localizare HOTEL FLASH:
Hotelul este un hotel modern destinat exclusiv adultilor, a fost deschis in anul 2012 si este situat la doar 200 de metri de plaja Levante din Benidorm. Aeroportul Alicante este la 40 de minute de statiunea Benidorm. Centrul statiunii este la 10 minute de mers pe jos.

Plaja:
La o scurta plimbare pe jos (200 metri) se afla plaja fantastica Levante, cu nisip fin si avand distinctia 'blue flag'

Dotari camere:
Hotel Flash dispune de 192 de camere elegante dotate cu balcon, aer conditionat, seif (cu plata), TV cu ecran plat, telefon, baie, minibar (cu plata). Camerele duble, triple si quadruple au doua paturi king-size (mari duble).

Facilitati HOTEL FLASH:
Hotelul dispune de un restaurant cu vedere superba la mare, serveste toate mesele bufet iar uneori se organizeaza cine tematice, piscina in aer liber, sala de gimnastica, sauna, bar cu lounge TV iar vara sunt organizate programe de divertisment pe terasa spatioasa a hotelului. Hotelul Flash ofera numeroase servicii, care includ inchirieri de masini si biciclete, concierge si schimb valutar. Wi-Fi este disponibil la un cost suplimentar. Hotelul este adults only (nu accepta copii sub 18 ani)

Web: www.flashotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie