Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Traian este situat in centrul statiunii Caciulata, si ofera toate conditiile necesare pentru un sejur de relaxare si tratament perfect.

Dotari generale: 508 locuri de cazare, baza de tratament, piscina cu apa termala, restaurant, sala de conferinte, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati.

Dotari camere: Cele 508 locuri de cazare sunt repartizate in 244 camere duble cu doua paturi si 10 apartamente .Camerele dispun de baie proprie cu dus, TV, noptiere, masuta, oglinda, balcon (partial). Apartamentele sunt formate din living si dormitor si dispun de aceleasi facilitati.

Servicii masa: se poate servi in restaurantul Traian (categoria I-a) si Intim (categoria a-II-a). Se pot organiza mese festive, simpozioane, cantonamente.

Tratament: Balneoterapie cu ape minerale in baza de tratament a Hotelului TRAIAN. Aceasta are o suprafata de 1100 mp si poate asigura 1830 proceduri de tratament zilnic. Sunt tratate afectiunile tubului digestiv, hepato-biliare, renale, reumatismale, respiratorii si asociate (dermatologice, ginecologice, astenie, boli profesionale). Toate procedurile de tratament folosesc factori de mediu favorabili: ape minerale, sulfuroase, cloruroase, bromurate, sodice, calcice, magnezice si bioclimatul sedativ.

Baza de tratament dispune de spatii amenajate, instalatii si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente si proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie, buvete. Tratamenetele se efectuaeza sub supravegherea personalului medical.FACILITATI:
organizarea de conferinte, congrese,
traininguri, competitii sportive, hotelul dispune de sali cu
capacitate intre 40 a 100 locuri
organizarea de excursii pe diferite trasee
turistice de importanta din zona (Horezu, Govora, Manastirile de pe valea
Oltului.

La centrul
Wellness & SPA turistii vor avea la dispozitie : sauna hammam; sauna finlandeza; sauna
cromoterapie si aromoterapie; jacuzzi; sala fitness; salina cu sare Himalaya si
Praid; fantana de gheata; bazin cu apa termala.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.Conform Legii nr
227/2015 privind Codul Fiscal, art. 484 si HCL nr103/22 din 29.12.2020 va
informam faptul ca in anul 2021 turistii vor trebui sa achite o taxa de
statiune de 2 lei/ zi/ camera. Taxa va fi incasata la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie