Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Izvoare se afla in statiunea Calimanesti Caciulata, amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a Masivului Cozia, a Parcului Izvoare si a raului Olt, situat la o distanta de 18 km de Rm. Valcea si 80 de km de Sibiu pe DN 7 a E 81, poate fi gazda perfecta in orice anotimp.

Hotel Izvoare Caciulata este cea mai recenta investitie din salba de statiuni valcene, un hotel creat sa poata oferi o oaza
de liniste cu aer curat, un loc al intimitatii , gratiei si relaxarii.

Hotelul Izvoare Caciulata dispune de 110 spatii de cazare destinate atat cuplurilor ce doresc sa aiba parte de liniste si relaxare, grupurilor de prieteni dornici de plimbare si distractie, familiilor cu copii, dar si grupurilor organizate aflate in tranzit sau venite pentru intalniti de afaceri, conferinte, evenimente corporate sau team-buildinguri.

Camerele Standard (16-18 mp) au un design modern, elegant si rafinat, au vedere laterala si sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia oferind un confort sporit, fiind alegerea perfecta pentru calatorii de afaceri.
Pot fi ocupate in regim single sau duble, maxim 2 persoane in camera.
Camerele Deluxe (19-22 mp) linistite si armonios imbinate, sunt potrivite pentru o vacanta in orice anotimp, oferind confort, stil si eleganta. Au vedere laterala si sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia, oferind confort sporit, fiind alegerea perfecta pentru calatorii in familie sau de afaceri. Pot fi ocupate in regim single sau duble. Aceste camere pot acomoda maxim 2 adulti si 1 copil sub 6 ani, care doarme in pat cu parintii.

Camerele Duble Superior (16-18mp), spatioase si elegante, satisfac standarde superioare, oferind confort, stil si personalitate intr-un ansamblu mirific. Balconul camerei asigura un confort sporit si o zona de relaxare. Camerele sunt dotate cu 2 paturi twin ce se pot apropia, fiind alegerea perfect atat pentru calatorii de familie, cat si pentru calatorii de afaceri. Pot fi ocupate in regim single sau duble, maxim 2 persoane si un copil pana in 7 ani. Nu exista optiunea pentru pat suplimentar in camera.

Camerele King Deluxe cu o suprafata de 20-24mp, aflate la ultimul etaj, ofera o atmosfera de basm, fiind prevazute cu o terasa spatioasa, dotata cu canapea, fotolii si masuta. Confortul este subliniat prin camera spatioasa de baie si facilitatile oferite.

Camerele executive (cu o suprafata de 30-33mp) ofera o zona de relaxare, asigurand odihna perfecta. Dotate cu o canapea extensibila si un pat matrimonial, dressing-ul, camerele de baie ultra-spatioase prevazuta cu cada, sunt doar cateva elemente care definesc rafinamentul acestor camere. Aceste camere sunt destinate pentru maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii sub 14 ani.

Romantic Suite (29mp), amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de imaginea padurilor si muntilor din jur, ofera conditiile ideale pentru un sejur de neuitat, indiferent de anotimp. Intotdeauna in dragoste si iubire este nevoie de doi, deci pentru 2 adulti ar fi loc suficient.

Junior Suite - Atmosfera apartamentelor este speciala, iar confortul este sporit de dimensiunea camerelor si a bailor, de utilarea perfecta a camerelor dar si de designul modern si cochet. Apartamentele sunt destinate pentru maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii cu varsta mai mica de 14 ani.

President Suite - Apartamentele President Suite, cu o suprafata de 33 mp, pe langa dormitorul cu pat matrimonial, au un living primitor dotat cu o canapea extensibila si un balcon prevazut cu mobilier elegant care imbie la conversatii animate. Aceste camere sunt destinate pentru maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii sub 14 ani.

Camerele bine utilate, spatioase, calde si primitoare, amplasamentul unic dar si calitatea dotarilor reflecta rafinament si eleganta, si un design modern si cochet datorita combinatiei de culori armonioase si calde.
Camerele superioare au balcon.

Restaurantul hotelului, cu un meniu a la carte si o capacitate maxima de 80 de locuri, a fost conceput pentru a oferi o experienta culinara de exceptie. O masa de afaceri, o cina romantica sau o cina in familie, o petrecere sau un eveniment major au un lucru in comun - Restaurant Izvoare. Cu un meniu rafinat, sunt satisfacute cele mai fine gusturi oferind momente de neuitat.

Hotelul dispune de o piscina exterioara ce contine apa geotermala (temperatura apei fiind de 35 grade C iar adancimea piscinei este de 1.4m). Apa provine de la unul dintre izvoarele termale, apa incalzita in subteran de activitatile geotermale ale pamantului, bogata in saruri, minerale si dioxid de carbon.
Apa termala contine minerale precum calciu, sodiu, potasiu si magneziu, minerale incluse si in factorul natural de hidratare, o componenta ce asigura hidratarea pielii.
In sezonul cald, piscina dispune si de o terasa exterioara, unde turistii se pot delecta cu bauturile si preparatele preferate. PIZZA / BURGER / GRILL / SALATE.

Hotel pune la dispozitie o sala de conferinta, dotata cu echipamente tehnice necesare intalnirilor de success: sistem de sonorizare, sistem de proiectie, flipchart, lumina naturala dar si posibilitatea de black-out total.
Sala de conferinta poate gazdui un numar limitat de participanti: 20-30 de participant in functie de aranjament.

Sauna finlandeza care completeaza facilitatile menite sa incante simturile, sa reduca oboseala si stresul si sa redea starea de bine. Sauna este o terapie excelenta de relaxare pentru trup si suflet, avand beneficii multiple asupra organismului.
Printre principalele beneficii se enumera detoxifierea organismului, activarea circulatiei sanguine si scaderea tensiunii, reducerea durerilor musculare, intarirea imunitatii, infrumusetarea pielii dar si relaxarea fizica si mentala. La cerere se pot organiza sedinte de masaj.

Sala de sport este prevazuta cu banda de alergare, bicicleta, aparat multifunctional potrivit pentru antrenarea tuturor grupelor majore de muschi: spate, piept, brate, picioare.

Aici copiii beneficiaza de un loc dedicat jocului (interior si exterior), fiind intampinati cu numeroase jocuri si jucarii, desene animate dar si concursuri interactive. Copii au acces la locul de joaca, unde isi pot petrece timpul alaturi de alti copii si pot lega prietenii, doar sub stricta supraveghere a unui adult.

Turistii hotelului beneficiaza de parcare gratuita, iluminata pe timpul noptii si supravegheata video. Parcarea hotelului dispune de locuri special rezervate pentru persoanele cu dizabiliati.

Nu se permite accesul animalelor de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie