Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Silva este amplasat in statiunea Busteni, cu o pozitie privilegiata la poalele muntilor Caraiman, la o altitudine de 950 m, langa statia de telecabina spre Babele si spre Sfinx, punct de plecare in drumetii montane. Zona este linistita, cu o impresionanta vedere catre masiv, fiind considerata poarta de intrare in muntii Bucegi.

Arhitectura deosebita a hotelului recomanda aceasta locatie pentru petrecerea unui sejur minunat aproape de inima muntilor, in aerul cel mai curat si mai ozonat. Turistii hotelului beneficiaza de o panorama unica si de neuitat: Masivul Caraiman, impunatoarea Cruce a Eroilor Neamului in varf si muntii Baiului, in mijlocul carora troneaza impunator Castelul Cantacuzino. De altfel, traditia Hotelului Silva de prieten al sportivilor este unanim apreciata, acesta fiind incubatorul multor succese internationale: scrima, box, lupte, tenis, volei, handbal etc.

In ceea ce priveste posibilitatile de cazare, oferta cuprinde urmatoarele:

- Camerele duble standard, in numar de 84, sunt spatioase, bine luminate si prevazute cu balcon. Baile sunt dotate cu cada sau cabina de dus. Acest tip de camera are paturi twin si se poate folosi si in regim single.
- Camerele duble superioare ocupa in exclusivitate etajul 6 al hotelului Silva si sunt amenajate astfel incat sa ofere un grad inalt de comfort si eleganta. In numar de 10, camerele au paturi twin sau pat matrimonial iar baile sunt dotate cu cada sau cabina de dus. Acest tip de camera nu este prevazut cu balcon.
- Cele 6 apartamente ale hotelului Silva sunt dedicate atat cuplurilor care doresc un plus de spatiu si comfort cat si familiilor cu copii. Apartamentul este format din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila si loc de relaxare, baie si balcon.
- 6 apartamente Duplex, cu un design deosebit, special concepute pentru a oferi sejururi relaxante si comfortabile. Apartamentele sunt compuse din living cu zona de relaxare si dormitor cu pat matrimonial, spre care se face accesul cu scara interioara. Apartamentele Duplex nu dispun de balcon.

Toate structurile de cazare sunt dotate cu televiziune prin satelit, sistem de inchidere electronic, acces la Internet wireless, telefon, minibar, cada de baie sau cabina de dus, uscator de par, accesorii de baie.

Restaurant:
Restaurantul este gata oricand sa satisfaca gusturile clientilor, atat in materie de bucatarie traditionala, cat si internationala cu o capacitate de pana la 250 de persoane si bar de zi cu 70 de locuri. Hotelul ofera un mic dejun de tip bufet, un restaurant mare, terasa si bar. Mesele principale se pot servi in sistem, fisa cont.

Barul hotelului Silva este locul in care oaspetii se pot relaxa alaturi de prieteni, savurand o bautura racoritoare, o cafea sau un cocktail sau jucand o partida de billiard sau tenis de masa. Cu un design atragator si capacitate de aproximativ 40 de persoane, barul Silva poate gazdui petreceri private si diverse evenimente dedicate oaspetilor hotelului.

Terasa hotelului Silva este o oaza de relaxare si confort, principala atractie fiind privelistea deosebita asupra masivului Caraiman pe care o au toti cei care aleg sa petreaca aici cateva momente. Terasa cu capacitate de pana la 80 de persoane este deschisa in perioada mai-octombrie si ofera bauturi si preparate specifice unui meniu de vacanta.

Unitatea dispune:
- de 5 sali de conferinta prevazute cu tot echipamentul tehnic necesar unei bune desfasurari a diverselor actiuni corporate. Una dintre ele are o capacitate de 30 de locuri iar celelalte au capacitate de 50 de locuri;
- de 2 terenuri multifunctionale cu suprafata sintetica, prevazute cu instalatie nocturna;
- de 2 sali de sport acoperite, spatii de parcare, un birou de informatii

Servicii gratuite: Internet, receptie non-stop, sala de sport, teren de tenis, informatii turistice, rezervari taxi.

Servicii cu plata:
- drumetii montane pe trasee accesibile;
- sporturi de iarna in cadrul parcului de distractii, Kalinderu cu partie de schi si fun park;
- degustari de vinuri si sampanie la Cramele Hallewood;
- plimbari cu ATV-ul;
- spectacole de teatru in cadrul Centrului Cultural Busteni;
- seri barbeque oferite pe terasa restaurantului Silva;
- tenis, fotbal, biliard, ping-pong, sah, remi, table, carti;
- servicii telefonice, transfer aeroport, spalatorie, calcatorie;
- acces la baza de agrement;
- parcarea (10 ron / zi / masina).

Atractii in zona: Sfinxul, Babele, Urlatoarea, Crucea de pe Caraiman, Castelul Cantacuzino, Manastirea Caraiman, FunPark Kalinderu, Adventure Park Zamora, telecabina Busteni, trasee montane catre Muntii Bucegi, Babele, Sfinxul, Crucea Eroilor Neamului, Varful Omu si zona Padina-Bolboci. Turistii dornici de a descoperi frumusetile naturii pot opta pentru drumetiile organizate in compania unui ghid profesionist.

Animale de companie: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie