Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Popasul Vanatorilor


Descriere


Localizare:


Asezata in Busteni, la poalele Muntilor Bucegi, intr-un cadru natural ce iti taie rasuflarea indiferent de anotimp, Pensiunea Popasul Vanatorilor este locul in care asteptarile clientilor nostri sunt satisfacute in cel mai mic detaliu.



Dotari si facilitate:


Pensiunea dispune de 12 camere duble twin, 3 camere matrimoniale, 1 camera tripla si 2 suite junior.


Toate camerele fiind echipate cu TV color si cablu Tv, minibar si grupuri sanitare proprii clasificate la 4 stele, intr-un design modern si imbinand armonios notele moderne ale decoratiunilor cu piesele de mobilier din lemn, totul dand o nota de eleganta fiecarui spatiu de cazare.



Restaurantul Popasul Vanatorilor dispune de 120 de locuri si o terasa in aer liber cu o capacitate de 30 de locuri unde puteti servi preparate traditionale vanatoresti, invaluite in secretele vechi ale bucatarilor, dar si retete traditionale din cele mai proaspete produse pentru a ne asigura de calitatea finala a produselor si pentru a face deliciul meselor dumneavoastra.



Pensiunea are propriul Centru SPA in care se afla o piscina acoperita cu o dimensiune de 60m2, incalzita la 29 grade, 2 saune finlandeze, un jacuzzi de 6 -8 persoane, o sala de fitness, o sala de masaj, o sala de tratamente corporale si faciale si o masa de ping pong.



Pentru cei aflati in interes de serviciu, va este pusa la dispozitie si o sala de conferinte, complet utilata in vederea organizarii de team building-uri sau intalniri de afaceri, avand o capacitate de 25 de locuri, dotata cu toate echipamentele necesare pentru a desfasura in cele mai bune conditii activitatile dumneavoastra.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie