Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Casa Freya este usor de localizat in zona Zamora, in imediata apropiere a Castelului Cantacuzino, iesind in evidenta printr-o arhitectura deosebita. Situata la circa 1 km de DN1 si, implicit, de centrul statiunii Busteni, locatia este usor de identificat, dispunand de o cale de acces foarte buna. Casa Freya se gaseste intr-un cadru linistit, departe de zgomotul orasului, incadrata fiind de o priveliste incantatoare oferita de Muntii Bucegi si zonele inconjuratoare.

Standardul superior este evidentiat de calitatea serviciilor de cazare si a extraserviciilor. Mini-centrul Spa, restaurantul cu specific international, sala de conferinte, spatiile de agrement si obiectivele turistice ofera o diversitate in activitatile care se pot desfasura in cadrul Complexului Casa Freya.

Casa Freya ofera servicii de cazare la un standard de patru stele. Locatia are o capacitate de 34 locuri, distribuite in:
- 2 apartamente;
- 13 camere (7 camere matrimoniale, 6 camere twin).

Dotari generale camere: TV cu ecran plat (canale prin cablu), Wi-Fi gratuit, frigider, baie cu cabina de dus, uscator de par, tavita de intampinare (cafea solubila, ceai, apa plata, fierbator).
Camera dubla PAPU, situata la parterul Vilei, fara balcon, camera este compusa din dormitor cu pat matrimonial si canapea extensibila. Suprafata totala a camerei este de aproximativ 43 mp. Structura ideala pentru o familie cu unul/doi copii. Accesul este privat si se face direct din curtea Vilei.
Facilitati: Vedere frontala catre munte, Spatiu amenajat cu masuta, scaune si balansoar, dormitor cu pat matrimonial, canapea extensibila.

Camera dubla MAIA, situata la parterul Vilei, fara balcon, camera este compusa din dormitor cu pat matrimonial si canapea extensibila. Suprafata totatala a camerei este de aproximativ 40 mp, iar holul acesteia ofera o vedere minunata catre Vf. Caraiman.
Structura ideala pentru o familie cu unul/doi copii. Accesul este privat si se face direct din curtea Vilei.
Facilitati: Idem Camera dubla PAPU.

Camera dubla ALBA, situata in partea din spate a Vilei, la parter, camera este compusa din dormitor cu pat matrimonial si canapea extensibila. Suprafata totatala a camerei este de aproximativ 43 mp. Structura ideala pentru o familie cu unul - doi copii. Accesul este privat si se face urcand la nivelul 1 si ocolind cladirea prin dreapta .
Facilitati: Vedere catre curtea interioara, terasa proprie cu masuta si scaune, balansoar, dormitor cu pat matrimonial, canapea extensibila.

Camera dubla FREY, este situata la nivelul II al Vilei avand o suprafata de 22 mp, ofera o vedere linistitoare catre padure.
Facilitati: Balcon, vedere catre padure, dormitor cu pat matrimonial.

Camera dubla FREYA cu vedere munte, situata la nivelul II al Vilei si avand o suprafata de 32 mp si 12 mp terasa exterioara, este cea mai cautata structura de catre indragostiti si nu numai.
Facilitati: Balcon dotat cu scaune si masuta, vedere frontala catre munte, dormitor cu pat matrimonial, canapea, zona de lectura.

Apartamentul SOFIA este situat la nivelul I al Vilei, apartamentul Sofia este compus din dormitor cu pat matrimonial si living generos cu canapele. Suprafata totala a apartamentului este de aproximativ 82 mp, iar din living se poate iesi pe propria terasa exterioara ce ofera o vedere idilica spre Muntii Bucegi.
Structura ideala pentru o familie cu unul - doi copii. Accesul este privat si se face direct din curtea Vilei.
Facilitati: Balcon dotat cu scaune si masuta, vedere frontala catre munte, dormitor cu pat matrimonial, canapea extensibila in living, zona de lectura.

Apartamentul cu vedere la munte se afla la nivelul 3 al locatiei si beneficiaz de vedere panoramica spre Muntii Bucegi. Acesta este compus dintr-un living generos cu canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial. Din ambele incaperi se poate accesa balconul ce se intinde pe intreaga lui suprafata. Apartamentul este deservit de o singura baie
Facilitati: Balcoane dotate cu scaune, fotolii si masute, vedere frontala catre munte, canapea extensibila in living, baie cu cada tip jacuzzi.

Camerele duble standard cu pat matrimonial sau twin beneficiaza de o vedere laterala catre Muntii Bucegi.
Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de camera este de 2 adulgi.
Facilitati: balcon dotat cu scaune, vedere laterala catre munte.

Situarea intr-un cadru intim si
rafinamentul preparatelor, cu specific international, asortate cu cu cele mai
selecte bauturi, recomanda Restaurantul Casa Freya celor mai sofisticate
gusturi. Avand in dotare 40 de locuri, restaurantul este ideal atat pentru a
petrece momente de relaxare, cat si pentru desfasurarea unor evenimente
business, team building-uri, workshop-uri, precum si in cazul tranzitului pe
Valea Prahovei, spre vestul tarii, facand un popas de rasfat culinar in cadrul
restaurantului.
Una din atractiile Casei Freya este foisorul, care
dispune de un numar de 60 locuri, situat in mijlocul naturii.

Servicii gratuite: internet, parcare gratuita amenajata (supraveghere video 24h)
Servicii cu plata: telefonie nationala si internationala (contravaloarea convorbirilor
se achita la receptie), Mini-centrul SPA (jacuzzi, sauna), transfer de la gara
sau aeroport

Atractii turistice: Sfinxul, Babele, Urlatoarea, Crucea de pe Caraiman, Castelul Cantacuzino,
Manastirea Caraiman, FunPark Kalinderu, Adventure Park Zamora.

Restaurantul este deschis doar pentru mic dejun!

Accesul cu animale de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie