Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Grand Hotel este situat intr-o zona linistita, in depresiunea Brasovului, in orasul de la poalele Tampei, la o distanta de 2 ore de Bucuresti, 2 ore de capitala culturala a Europei Sibiu si 2 ore de orasul medieval Sighisoara.

Grand Hotel ofera camere cu un design unic si un confort sporit, create pentru a satisface si cele mai exigente cerinte.

Cateva dintre facilitatile de care oaspetii se pot bucura sunt: jacuzzi, sauna, piscina exterioara, masaj, fitness, biliard, jocuri, room-service, parcare pazita si gradina interioara.

Hotelul se adapteaza celor ce-l viziteaza in scopul afacerilor, punand la dispozitie o sala de conferinte dotate corespunzator (videoproiector, ecran de proiectie, internet, flip-chart,laser pointer), receptionarea si transmiterea mesajelor prin fax si internet wireless.

Sala de conferinte este situata de la etajul 4, cu o suprafata totala de 120 mp si cu o capacitate maxima de 50 de persoane, in functie de tipul de set-up, va va oferi intimitate, eleganta si o panorama de neuitat.

De asemenea cuplurile proaspat casatorite si nu numai, pot avea parte de surprize inedite si clipe de neuitat in camerele cu un design special, dotate cu jacuzzi si special decorate.

Hotelul dispune de o gradina cu piscina de care oaspetii se pot bucura pe tot parcursul verii. Pentru petrecerea timpului liber in interiorul hotelului, puteti beneficia de acces la:
- Terasa cu panorama;
- Piscina;
- Sauna;
- Sala de fitness;
- Masaj;
- Sala de jocuri si bar.

Micul dejun gustos si variat, se serveste in fiecare dimineata in salonul de mic dejun.
Barul este disponibil pe tot parcursul sederii turistilor.

Grand Hotel dispune de un numar total de 20 de camere decorate individual, combinand stilul classic cu cel modern, oferind confort si eleganta. Cele 20 de spatii de cazare se impart in:- 3 camere Deluxe,
- 3 camere Deluxe Triple,
- 3 camere Superioare,
- 7 camere Standard dintre care 3 cu balcon,
- un Junior Suite,
- 3 camere Economy.

Structurile de cazare sunt dotate cu: acces cu cartela magnetica, televizor cu cablu TV, birou de lucru, telefon in camera si in baie, acces gratuit la internet de mare viteza, minibar, safe in camera.
Camerele Economy sunt situate la etajul 5 al hotelului, la semimansarda, si sunt decorate intr-un stil romantic cu accente rustice. Dimesiunile mai reduse ale acestor camere, ofera un sentiment de intimitate si confort. Pardoseala este din parchet, iar baile sunt dotate cu dus. Suprafata camerei: 14mp; Baie: cu dus; Tip pat: 1 pat matrimonial: 1,8x2m.

Camere duble standard (20 mp) - Trei dintre camere sunt decorate in stil clasic ce ofera un aer elegant incaperii si dispun de bai generoase, dotate cu cada. Pardoseala este din mocheta.
A patra camera este situata la semimansarda si este decorata intr-un stil romantic cu accente rustice, oferind un sentiment de intimitate si confort. Pardoseala este din parchet, iar baia luminoasa, este dotata cu dus. Suprafata camerei: 20mp; Baie: cu cada; Tip pat: 1 pat matrimonial: 1,8x2m / 2 paturi twin: 2 x 0,9x2m.

Camera Standard cu balcon - Suprafata camerei: 18mp; Baie: cu dus; Tip pat: 1 pat matrimonial: 1,8x2m; / 2 paturi twin: 2 x 0,9x2m. Camerele Standard cu balcon sunt situate la etajele 1,2 si 3, a le hotelului. Acestea sunt decorate in stil clasic ce ofera un aer elegant si echilibrat incaperii. Camerele dispun de un balconul generos, baile sunt dotate cu dus, iar pardoseala este din mocheta.

Camera Superioara cu balcon - Suprafata camerei: 24mp; Baie: cu cada; Tip pat: 1 pat matrimonial: 1,8x2m; / 2 paturi twin: 2 x 0,9x2m; Vedere la gradina si piscina. Camerele Superioare cu balcon sunt situate la etajele 1,2 si 3, a le hotelului. Acestea sunt decorate in stil clasic, ce ofera un aer elegant si echilibrat incaperii. Camerele dispun de balcon cu vedere la munte si la curtea interioara cu piscina a hotelului. Baile sunt dotate cu cada, iar pardoseala este din mocheta.

Camera Deluxe cu balcon - Suprafata camerei: 35mp; Baie: cu cada; Tip pat: 1 pat matrimonial: 1,8x2m; 2 paturi twin: 2 x 0,9x2m; Vedere la gradina si piscina. Camerele Delux cu balcon sunt cele mai spatioase si sunt situate la etajele 1, 2 si 3, a le hotelului. Acestea sunt decorate in stil clasic ce ofera un aer elegant si echilibrat incaperii. Camerele dispun de un mic balcon cu vedere la munte si la curtea interioara cu piscina a hotelului. Pardoseala este din mocheta, iar baile spatioase si luminoase, sunt dotate cu cazi generoase.

Camerele Delux Triple sunt cele mai spatioase, si sunt situate la etajele 1,2 si 3, a le hotelului. Acestea sunt decorate in stil classic, ce ofera un aer elegant si echilibrat incaperii. Camerele sunt dotate cu o canapea extensibila si dispun de un mic balcon cu vedere la munte si la curtea interioara cu piscina a hotelului. Pardoseala este din mocheta, iar baile sunt dotate cu cada. Acest tip de camera este ideala pentru familiile cu copii, si poate acomoda pana la 4 persoane, in functie de confortul dorit. uprafata camerei: 35mp; Baie: cu cada; Tip pat: 1 pat matrimonial: 1,8x2m + 1 canapea extensibila; 2 paturi twin: 2 x 0,9x2m) + 1 canapea extensibila; Vedere la gradina si piscina.

Junior Suite cu balcon - Suprafata camerei: 38mp; Baie: cu dus; Tip pat: 1 pat matrimonial: 1,8x2m + 1 canapea extensibila; Vedere la munte - balcon mic. Apartamentul Junior este situat la etajul 5 al hotelului, la semimansarda, si este decorat intr-un stil romantic cu accente rustice, oferind un sentiment de intimitate si confort. Pardoseala este din parchet, iar baia este dotata cu dus. Apartamentul este dotat cu o canapea extensibila si dispune de un mic balcon cu vedere la munte. Acest tip de camera este ideala pentru familiile cu copii, sau grupurile de prieteni, si poate acomoda pana la 4 persoane, in functie de comfortul dorit.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie