Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Golden Time Hotel este situat intr-una dintre cele mai accesibile zone ale Brasovului, oferind oaspetilor sai sentimentul de libertate si de intimitate. Centrul Civic, Centrul Istoric al orasului si faimoasele partii de schi sunt, de asemenea, usor accesibile.

Facilitati camere: Golden Suite: poate gazdui pana la 4 persoane si este prevazut cu 2 balcoane, suprafata fiind de 56 mp.

Prestige Suite: Poate gazdui pana la 3 persoane, cu o suprafata aproximativa de 42 mp, unele camere fiind prevazute cu balcon.

Junior Suite: Poate gazdui pana la 3 persoane, cu o suprafata aproximativa de 29 mp, unele camere fiind prevazute cu balcon.

Standard: este disponibila cu pat matrimonial sau twin si poate primi pana la doua persoane. Suprafata este de aproximativ 16 mp.

Deluxe: este disponibila cu pat matrimonial mare sau paturi twin. Poate gazdui pana la 2 persoane, cu o suprafata aproximativa de 27 mp, unele camere fiind prevazute cu balcon

Facilitati hotel: receptie, lobby bar, restaurant, centrul Welness ( sala de fitness, sauna uscata, mini piscina si spa lounge), fitness, evenimente corporate (4 sali de conferinta) , evenimente sociale, Aer conditionat, Balcon, Baie, halat de baie, uscator de par, WiFi gratuit, masina de calcat, minibar, papuci de casa, TV, terasa de vara,

Servicii contra cost: Aerobic, Happy hour, Seri cu cina tematica, Tururi de mers pe jos, fructe, vin/sampanie, meniu masa pentru copii, sauna , sala de fitness, spa si centru de wellness, masaj , cada cu hidromasaj/jacuzzi, serviciu de calcatorie, spalatorie, business centre,sali de conferinta si petreceri

*Accesul la Centrul Welness Golden Time se realizeaza pe baza de programare.

Parcarea in limita disponibilitatii.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie