Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. MK Apartments


Descriere

Situat in cel mai nou cartier al Brasovului, la numai doua minute de mers fata de Coresi Mall, MK Apartments isi propune sa duca standardele de cazare la un alt nivel. De aceea, accentul este pus pe eleganta spatiilor de cazare si pe calitatea serviciilor oferite.

Principala grija este confortul oaspetilor care aleg sa petreaca timp aici, de aceea adresarea se face tuturor categoriilor de oaspeti, fie ei familii, cupluri, grupuri sau companii si se incearca adaptarea oricarei cerinte.

Brasovul este o destinatie unica, situat in inima Romaniei, care a pastrat cu mare grija cultura, traditiile si stilul de viata al vremurilor trecute. Vizitatorii acestor meleaguri au ocazia inegalabila de a se intoarce in timp, de a fi martori ai unor vremuri si ai unei vieti mai simple. Brasovul, inconjurat de un peisaj fermecator, ofera un sejur memorabil si acces la traditiile transilvanene atat de frumoase si de bine pastrate.

Plecand de la ideea unui concept de ospitalitate contemporana, sunt puse la dispozitie 3 apartamente amenajate intr-un stil modern, spatioase, luminoase, elegante si cu un vibe relaxant, oferind servicii de top:
- Apartament Penthouse cu 3 dormitoare si terasa cu vedere la munte;
- Apartament de familie tip Suita cu 2 dormitoare si balcon;
- Studio Business cu balcon.

Apartament Penthouse cu 3 dormitoare si terasa cu vedere la munte
Cu o vedere frumoasa catre muntii din jurul Brasovului, acest apartament are 3 dormitoare, cu o capacitate pentru 6 persoane si posibilitatea la cerere pentru baby crib, cu o suprafata utila de 120mp si o terasa pe acoperis de 70mp cu vedere la munte, utilata cu sezlonguri si lounge in aer liber, pentru a va bucura de apusul de soare din fiecare seara, iar noaptea sa puteti o avea o priveliste deosebita, oferita de luminile Brasovului si Sacele. Este ideal atat pentru familii mari, grupuri de prieteni sau pentru grupuri business cat si pentru cuplurile care doresc sa savureze clipele de relaxare intr-o ambianta eleganta, rafinata si intima.

Apartament de familie tip Suita cu 2 dormitoare si balcon
Acest apartament de familie este tip Suita cu 2 dormitoare si balcon, 2 bai din care una este de serviciu, cu vedere la munte, cu o capacitate de 4 persoane si posibilitatea la cerere pentru baby crib, cu o suprafata utila de 78mp. Este ideal atat pentru familii mari, grupuri de prieteni sau pentru grupuri business cat si pentru cuplurile care doresc sa savureze clipele de relaxare intr-o ambianta eleganta, rafinata si intima.

Studio business cu balcon
Acest apartament are 1 dormitor , living open space cu bucataria, baie si balcon cu vedere spre munte, cu o capacitate de 2 persoane si posibilitatea la cerere pentru baby crib, totul cu o suprafata utila de 57mp. Este ideal atat pentru familii, persoane in interes business cat si pentru cuplurile care doresc sa savureze clipele de relaxare intr-o ambianta eleganta, rafinata si intima.

Toate camerele sunt mobilate cu materiale de inalta calitate, paturile sunt de tip continental, Fiecare camera dispune de termostat pentru reglarea caldurii in functie de preferintele oaspetelui.

Bucatariile sunt doate cu echipamente de ultima generatie Hi-Tech, complet dotate si utilate.
Apartamentul Penthouse este dotat cu jacuzzi de ultima generatie, cu sistem de light terapy si scaun de hidromasaj.

Terasele sunt prevazute cu lounge-uri, zone de relaxare si servit cafeaua, avand o panorama catre munti.

Avand avantajul vecinatatii la doar cateva minute de cel mai mare mall din Brasov (Coresi Mall), iar accesul catre toate punctele de atractie ale orasului se face facil, MK Apartments este exact ceea ce, pana si cel mai pretentios oaspete cauta pentru a se bucura complet de timpul petrecut in orasul nostru.

Se spune ca exista locuri pe lumea aceasta unde natura vine in sprijinul oamenilor pentru a ii face fericiti. Se imbraca in straie de sarbatoare, in culori pastelate, intru rasfatul ochiului si al mintii. La fel se intimpla si aici, sub ocrotirea unui urias de piatra (Muntele Tampa) si sub semnul infinitelor nuante de verde ce fac din padurea din jur un colt de rai.

Accesul animalelor este permis (se pot percepe taxe iar acest serviciu se poate modifica).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.