Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul se afla la la 800 de metri de centrul statiunii si la 300 m de telegondola. Hotelul a fost renovat in anul 2016. Au fost renovate restaurantul, lobby-ul, camerele si piscina.
Capacitate: Hotelul are 3 cladiri cu cate 4 etaje • 2 lifturi • camere duble (max. 2+2/3 persoane) • camere duble mansarda (max. 2+2/3 persoane) • camere duble economice (max. 2 persoane) • apartamente cu un dormitor (max. 2+2/3+1/4 persoane).
Facilitati:• restaurant principal, restaurant a-la-carte, lobby bar, aer conditionat in locuri publice, seif - contra, Wi-Fi in lobby (gratuit), sala de conferinte (gratuit), spalatorie (contra cost), fier de calcat (gratuit), facilitati generale pentru persoane cu handicap, parcare auto nepazita (gratuit).
Facilitati pentru ski: transfer la lift - gratuit, garderoba pentru echipamentul propriu de schi (gratuit).

Facilitati pentru copii: patut - gratuit, scaun inalt in restaurant - gratuit.
Camera Dubla: doua paturi separate, incalzire centrala / aer conditionat, televiziune prin cablu, telefon, mini-bar, Wi-Fi (gratuit), balcon cu mobilier (nu in toate camerele), toaleta si baie cu dus / cabins de dus / cada, telefon, uscator de par, prosoape, cosmetice de baie, podea acoperita cu covor, curatenie in camera - zilnic, schimbare lenjerie de pat - de doua ori pe saptamana, schimbare prosoape - zilnic, pat suplimentar (canapea extensibila, fotoliu extensibil).
Camera Dubla Mansarda: plafon inclinat, doua paturi separate, incalzire centrala, televiziune prin cablu, telefon, mini-bar, Wi-Fi (gratuit), toaleta si baie cu dus / cabina de dus / cada, telefon, uscator de par, prosoape, cosmetice de baie, podea acoperita cu covor, curatenie in camera - zilnic, schimbare lenjerie de pat - de doua ori pe saptamana, schimbare prosoape - zilnic.
Camera Dubla Economica: situata la parter, pat dublu, incalzire centrala, televiziune prin cablu, telefon, mini-bar, Wi-Fi (gratuit), toaleta si baie cu cada, telefon, uscator de par, prosoape, cosmetice de baie, podea acoperita cu covor, curatenie in camera - zilnic, schimbare lenjerie de pat - de doua ori pe saptamana, schimbare prosoape - zilnic, vedere la gradina.
Apartament 1 dormitor: la apartamente nu se poate ajunge cu liftul, numai pe scari, camera de zi si un dormitor cu un pat dublu, bucatarie echipata (plita, hota - nu toate apartamentele), incalzire centrala, televiziune prin cablu, telefon, mini-bar, Wi-Fi (gratuit), balcon, toaleta si baie cu dus / cabina de dus / cada de baie, telefon, uscator de par, prosoape, cosmetice de baie, podea acoperita cu parchet, curatenie in camera - zilnic, schimbare lenjerie de pat - de doua ori pe saptamana, schimbare prosoape - zilnic, pat suplimentar (canapea extensibila / fotoliu extensibil), posibilitate pentru un al 2-lea pat suplimentar.
Sport si Agrement:
Gratuit: piscina interioara, fitness, tenis de masa, sah, sauna, baie de aburi.
Contra Cost: masaj, biliard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie