Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL CU ALL INCLUSIVE!
Localizare: Complexul Green Wood este situat la 6 km de Bansko si 3 km de Razlog. A fost construit in anul 2009 si renovat in 2010.
Capacitate: cladiri de 4 etaje cuprinzand 35 camere duble, 53 studiouri, 6 apartamente 1 dormitor, 13 apartamente 2 dormitoare
Facilitati: piscina exterioara, piscina interioara, centru spa & wellness, salon de infrumusetare, fitness (gratuit), sauna (gratuit), baie de aburi (gratuit), masaj (contra cost), jacuzzi (contra cost), manicure si pedicure (contra cost), restaurant, lobby bar, 2 lifturi, seif la receptie, internet Wi-Fi (gratuit), birou de schimb valutar, birou rent-a-car, room service, tenis de masa, jocuri mecanice, depozit echipamente ski/snowboard, inchiriere sanii, sala de conferinte (90 locuri), shuttle bus pana la / de la partii, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie). In apropierea hotelului se afla terenul de golf "Pirin Golf" conceput de faimosul Ian Woosnam.
Facilitati pentru copii: meniu pentru copii, piscina pentru copii, patut pentru infanti (gratuit), camera de joaca pentru copii, inchiriere sanii pentru copii.
Se accepta plata cu cartile de credit!
Nu este permis accesul cu animale de companie!

Camerele duble (20mp): doua paturi, incalzire centralizata, TV, conexiune la internet Wi-Fi (gratuit), baie cu dus, uscator de par, birou, balcon (+/-), vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.
Studiourile (25 mp): doua paturi, canapea extensibila, kitchinetta, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, stand uscator de rufe, incalzire centralizata, TV, conexiune la internet Wi-Fi (gratuit), birou, baie cu dus, uscator de par, balcon (+/-), vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.
Apartamentele 1 dormitor (30 mp): doua paturi in dormitor, canapea extensibila in living, kitchinetta, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, stand uscator de rufe, incalzire centralizata, TV, conexiune la internet Wi-Fi (gratis), birou, baie cu dus, uscator de par, vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.
Apartamentele 2 dormitoare (35 mp): 2 dormitoare cu pat matrimonial sau 2 paturi, canapea extensibila in living, kitchineta, plita electrica, aspirator, cuptor cu microunde, frigider, stand uscator de rufe, incalzire centralizata, TV, conexiune la internet Wi-Fi (gratuit), birou, baie cu dus, uscator de par, vedere la munte, podeaua este acoperita cu parchet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie