Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Eurohotel Baia Mare sta la dispozitia oaspetilor sai cu servicii de calitate, o locatie deosebita, situata in imediata apropiere a Centrului Comercial al orasului Baia Mare si la doar 1 km distanta de Muzeul de Mineralogie.
Complexul dispune de 64 de camere confortabile, un restaurant select amenajat pe doua nivele, ce ofera un sortiment bogat de preparate traditionale si internationale si un centru SPA modern cu o piscina interioara iluminata subacvatic, o sala de fitness si sauna.

Camerele sunt impartite astfel:
- 56 camere matrimoniale economic 2* (18mp) si 3* (20 mp);
- 5 camere single economic 2* (18 mp) si 3* (20 mp);
- 3 garsoniere (35 mp) - pat matrimonial + canapea extensibila
Camerele de 2 stele nu au aer conditionat doar cele de 3 stele au aer conditionat.

Camerele hotelului au dotari conforme cu standardele internationale: telefon, mini bar, aer conditionat, coffee/tea maker, uscator de par, internet wireless, etc.

Atat culorile mobilierului cat si a mochetei se disting prin tonuri calde de vernil si galben pal, oferind oaspetilor o atmosfera confortabila de odihna.

Servicii camera: cablu TV, internet wireless, telefon international, mini bar, uscator de par, cartela electronica de acces in camera, coffe/tea maker (la cerere), aer conditionat la cele 2 etaje clasificate la 3 stele, camere pentru nefumatori, sistem de alarmare in caz de incendiu.

Centrul business al hotelului dispune de 3 sali de conferinta e destinate intalnirilor de afaceri, seminariilor si evenimentelor.
1. Sala de conferinte denumita si Salonul Rosu are o capacitate de 150 de locuri si este dotata cu echipament multimedia de ultima generatie.
2. Sala Polivalenta are o capacitate de 40 de locuri.
3. Eurocenter situat in imediata apropiere a Centrului Spa are o capacitate de 60 de locuri.

Acestea sunt dotate si utilate cu echipament multimedia de ultima generate.Camerele de la Eurohotel sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar si frigider. Bile includ un usctor de par.

In incinta hotelului se afla si un salon de infrumusetare si un salon de masaj, aceste servicii fiind oferite contra cost.

Centrul SPA Eurostil - INCHIS
Oferta speciala a hotelului este Centrul SPA 'EUROSTIL' are o piscina interioara, salon de fitness, sauna, salon de frumusete, cosmetica, manichiura, pedichiura si masaj.
Centrul de fitness este dotat cu aparate de fitness profesionale, oaspetii hotelului fiind asistati de instructorul sportiv care are o experinta in domeniu de peste 30 de ani.

Sauna Centrului SPA 'Eurostil' ofera oaspetilor momente de sanatate si relaxare.

In imprejurimile orasului se pot admira locatii si peisaje unice: peisaje rurale, biserici de lemn de o valoare inestimabila si locuri cu o istorie bogata.

Accesul animalelor de companie nu este permis.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie