Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: la 100 m de plaja, in zona centrala a statiunii, aproape de numeroasele magazine, restaurante, baruri si alte puncte de atractie.
Camere: 157 de camere duble dotate cu aer conditionat, Tv-satelit, telefon, acces la internet (contra cost), baie cu dus si balcon.
Facilitati: restaurant principal, lobby bar, pool bar, internet cafe, piscina exterioara, masaj, minibar, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar.
.Animale de companie: Sunt accepate contra cost, cu informare in prealabil. Tarif 20 BGN/zi - se achita la receptie.
Sport si divertisment: excursii, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis de cort, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri biciclete, plimbari cu trasura, Luna Park.
Pentru copii: piscina pentru copii.
Conditii parcare - sezon 2018: Masinile se pot parca in zonele dedicate (verde - 20BGN/24h, albastra - 10BGN/24h, portocalie - 5BGN/24h, galbena - gratuita). Primele 30 min sunt gratuite. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena.

Concept All Inclusive – Vara 2017 –

Tarifele includ: pisicna exterioara pentru adultii, piscina pentru copii, masa de ping pong, 2 sezlonguri si o umbrella / camera la plaja si la piscina;
Mese: Mic dejun (07:30 – 10:00h), Pranz (12:30 – 14:30 h), Cina (18:30 – 21:00h);
Gustari, fructe, inghetata, prajituri, gratar o data pe saptamana la Snack Bar intre 11:00 si 16:00;
Bauturi locale alcoolice si non-alcoolice in barul din Lobby intre 10:00 si 23:00 si la barul de la piscina intre 10:00 si 22:00;
Pranzul si cina se poate servi in orice restaurant a-la-carte (la cerere), pentru un sejur de minim 7 zile (in intervalul 30.06 – 01.09), aperitiv, felul principal, desert, apa;
Seri tematice: Bulgareasca, Mediteraneana, Italieneasca, meniuri pentru copii;
De 6 ori pe saptamana sport si programe de animatie pentru adulti si copii, de 6 ori pe saptamana animatie pentru copii (4-12 ani), masa de ping pong, club penyru copii, volei pe plaja, tenis, fotbal, darts si alte jocuri;

Nota: Dimensiunile si designul camerelor poate varia, prin urmare nu se poate garanta cazarea in camerele din imagini. Hotelul isi rezerva dreptul de a schimba politica serviciilor oferite (contra cost / gratuite). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepanta poate aparea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie