Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Palatino este situat in orasul Zakynthos, la o distanta scurta de centrul orasului. Acesta ofera oaspetilor o atmosfera primitoare, camere confortabile si numeroase facilitati.Localizare
Hotelul Palatino este situat la o scurta distanta de centrul orasului Zante si la doar 100 m de plaja.

Facilitati hotel
Oaspetii se pot bucura, in cadrul hotelului, de urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, internet wireless + conexiune dial (gratuit), mic dejun american tip bufet, restaurant ce serveste mancaruri grecesti si internationale, cocktail bar, room service, sali de conferinte, lounge cu Tv, zona pentru fumatori, acces la internet, camera pentru bagaje, spalatorie-curatatorie, babysitting si asistenta medicala (la cerere).

Facilitati camere
Situat intr-o zona linistita in apropiere de centrul orasului Zakynthos, Palatino ofera camere elegante decorate in culori pastelate dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, internet wi-fi gratuit, mini-bar, grup sanitar propriu si uscator de par, baby cot (la cerere, 7 euro/zi). Toate camerele au vedere la mare sau la munte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Parcare
Loc de joaca pt copii
CH ( incalzire centralizata )
Asistenta medicala
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Receptie 24h
Lift
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie