Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LABRANDA SUITES COSTA ADEJE


Descriere

Localizare
Hotelul Labranda Isla Bonita este situat in centrul statiunii Costa Adeje langa Playa de Fanabe, in apropierea restaurantelor, magazinelor, barurilor, cluburilor de noapte, statiilor de autobuz si taxi. Plaja Fanabe si promenada se afla la doar 400 m distanta fata de hotel.

Distante
-> Aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia 20 km
-> Zona de shopping si restaurante 200 m

Facilitati hotel
Hotelul detine facilitati precum receptie 24 h, birou rent a car, 8 lifturi, doua baruri (unul deschis doar iarna), 2 baruri la piscina, sala de jocuri, aer conditionat, restaurant pentru nefumatori, restaurant barbecue (cu rezervare, 1 data/saptamana), acces internet wireless in tot hotelul, servicii de spalatorie contra cost, miniclub pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani cu loc de joaca.
Alte facilitati: 2 piscine cu sezlonguri si umbrele de plaja, 2 piscine pentru copii, programe de animatie, tenis de masa, darts, biliard (contra cost), TV lounge.

Tipuri de camere
-> Dubla standard
-> Dubla superior

Dotari camere
Hotelul detine 437 de camere raspandite pe 6 etaje. Camerele au o suprafata de aproximativ 43 m, sunt confortabile si sunt dotate cu aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, telefon cu linie directa, TV cu programe prin satelit, seif, balcon mobilat cu masute si scaune.
Camerele superior au fost partial renovate cu mobila noua, plasma TV si au vedere la piscina. Majoritatea sunt localizate la etajele medii su superioare ale hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie