Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 TENERIFE PLAYA


Descriere



Localizare

Hotelul este situat pe plaja, la o distanta de 25 kilometri de aeroportul Tenerife Nord, la 90 kilometri de aeroportul Tenerife Sud si la 35 kilometri de orasul Santa Cruz de Tenerife. Hotelul se află la doar 10 minute de mers pe jos de centrul staţiunii Puerto de la Cruz şi la 2 km de cel mai apropiat teren de golf. Parcul Naţional Vulcanul Teide se află la 40 de minute de mers cu maşina.

In imediata apropiere a hotelului se gasesc urmatoarele puncte de atractie dupa cum urmeaza: Lacul Martianez (100 m), Puerto de la Cruz Casino (200 m), Martianez Shopping Centre (400 m), Puerto de la Cruz Town Hall si Church of Nuestra Señora de la Peña de Francia (600 m), Plaza Charco (900 m), Botanical Gardens si Puerto de la Cruz Bus Station (1,1 km).

Facilitati hotel

Hotelul are la dispozitia oaspetilor sai receptie deschisa non-stop, restaurant bufet, 2 baruri, internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, internet corner, 2 piscine, jacuzzi, teren pentru activitati sportive, camera de jocuri, coafor, servicii medicale, spalatorie, sala de conferinte, echipa de animatie.

Cu vedere la mare, restaurantul El Drago al hotelului Tenerife Playa oferă bucătărie deschisă, în timp ce El Lagar serveşte mese lângă piscină. Oaspeţii pot savura băuturi pe terasă sau la barul El Tinerfe.

Hotelul Playa mai include si urmatoarele dotari si servicii dupa cum urmeaza: serviciu de concierge, bancomat, birou de turism, schimb valutar, teren de joacă pentru copii, club pentru copii, inchirieri auto si biciclete (cost suplimentar), automat bauturi, zona pentru fumatori, aer conditionat, lift, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv.

Daisy Club reprezinta un program de divertisment pentru copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 11 ani, condus de echipa de profesioniști și de către minunata mascota Daisy. Seara, copiii se pot bucura de Minidisco cu mascota Daisy.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt confortabile si luminoase, decorate modern si elegant, au balcon cu vedere la mare, piscina sau promenada, baie complet utilata, uscator de par, oglindă cosmetică, televizor cu programe internationale, aer conditionat, minibar (la cerere - în funcție de disponibilitate și cu taxă suplimentară), seif (la cerere și cu taxă suplimentară).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie