Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE SEA COSTA JARDIN SPA


Descriere

Localizare: in Puerto de la Cruz, la aproximativ 500 m de Gradina Botanica, la 2 km de Loro Parque, la aproximativ 2 km de complexul de piscine in aer liber Lago Martianez si 40 km de Parcul National Teide.
Facilitati hotel: piscina, jacuzzi (accesibil persoanelor de peste 15 ani), sala de jocuri, teren de tenis, animatie pentru copii, program de divertisment, tenis de masa, minigolf sau tir cu arcul, si acces gratuit la Wi-Fi. Oaspetii hotelului pot beneficia contra cost de servicii de infrumusetare sau de servicii SPA.
Dotari camere: Camerele sunt spatioase si ofera tot confortul necesar pentru ca turistii sa se poata bucura din plin de vacante. Toate camerele sunt dotate televizor, aer conditionat, terasa sau balcon, uscator de par, seif (contra cost) si acces gratuit la Wi-Fi.
Clasificare agenite: 3* superior
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: https://www.blueseahotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.