Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Naama Bay Hotel and Resort


Descriere



Localizare

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Hotelul Tropitel se află chiar în inima zonei comerciale şi de divertisment din Sharm El Sheikh. Parcurile naționale Nabq și Ras Mohamed se află la 15 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Hotelul Tropitel Naama Bay se află în inima Golfului Naama și pune la dispoziție 4 piscine, un parc acvatic cu 3 tobogane și o plajă privată. Acesta are camere moderne și spațioase, precum și un centru spa și centru de fitness. Cele 5 restaurante ale Hotelului Tropitel servesc o varietate de preparate tradiționale și internaţionale. Oaspeții pot savura cocktailuri şi gustări la barul de lângă piscină, iar room-service este disponibil nonstop.

Opţiunile de agrement de la Hotelul Tropitel Naama Bay includ un program zilnic de divertisment și un centru de scufundări şi de sporturi acvatice. De asemenea, există o piscină separată pentru copii.

Facilitati Camere

Camerele de la Hotelul Tropitel Naama Bay au balcon cu vedere la promenada Golfului Naama, la zona piscinelor sau la Marea Roşie. Toate camerele au minibar și TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Piscina exterioara
Parcare
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan