Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baron Palms (Adults Only 16+)


Descriere

Acces internet Wi-Fi ( şi internet cafe)

Recomandat pentru un sejur relaxant

Centru wellness&spa

The Niche Bar, oferă cocktail-uri exclusiviste şi trabucuri cubaneze

Restaurant & lounge pe plajă


Descriere hotel

Baron Palms este un complex tip boutique de 5 stele situat în golful Ras Narany din Sharm el Sheikh, cu vedere la Marea Roşie și o plajă privată de 600 de metri lungime. Hotelul ofera turistilor posibilitatea de a petrece un sejur intr-un cadru relaxant inconjurat de vegetatie luxurianta.



Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi ( şi internet cafe)

Recomandat pentru un sejur relaxant

Centru wellness&spa

The Niche Bar, oferă cocktail-uri exclusiviste şi trabucuri cubaneze

Restaurant & lounge pe plajă



Regim de masă

Mic dejun, prânz şi cină tip bufet.

Hotelul oferă preparate locale și internaționale (Tandoori, Machi Curry si preparate vegetariene) la restaurantul tip bufet, sau mâncăruri à la carte în Restaurantul Egiptean construit in stil andalusian, care oferă specialitaţi egiptene şi orientale.

Cele 6 Baruri şi cafenele servesc bauturi locale (lobby bar deschis 24h, piano lounge, dance bar, biliard bar şi internet cafe).

The Niche Bar, oferă cocktail-uri exclusiviste si trabucuri cubaneze.

Bar restaurant - Paradise Pool

Restaurant & lounge pe plajă



Locatia

Baron Palms este situat în golful Ras Narany din Sharm el Sheikh, cu vedere la Marea Roșie . Sharm el Sheikh este poziţionat in inima Peninsulei Sinai, in partea sudică a acesteia. Aeroportul Internaţional Sharm El Sheikh este la 8 km. Piaţa Soho este la 3 km, iar Golful Naama se află la 15 km de proprietate. Punctele de atracţie turistică din apropiere includ Parcul Naţional Ras Mohamed (19 km), Mănăstirea Sf. Ecaterina, Muntele Sinai.



Soare si mare

Plajă proprie cu nisip alb fără pietre

Hotelul oferă 2 piscine cu căzi cu hidromasaj integrate, căderi de apă și cascade, intr-un cadru cu vegeţatie luxuriantă.



Restaurante si baruri

Hotelul oferă oaspetilor preparate locale și internaţionale (Tandoori, Machi Curry si preparate vegetariene) la restaurantul tip bufet, sau mâncăruri à la carte în Restaurantul Egiptean construit in stil andalusian, care oferă specialităţi egiptene și orientale.

Cele 6 Baruri și cafenele servesc băuturi locale (lobby bar deschis 24h, piano lounge, dance bar, biliard bar si internet cafe).

The Niche Bar, pune la dispoziţia turiştilor cocktail-uri exclusiviste şi trabucuri cubaneze.

Bar restaurant - Paradise Pool

Restaurant & lounge pe plajă.

Room service 24h.



Sport și relaxare

Volei și fotbal pe plajă, tenis, golf, jogging, pistă de ciclism și sporturi acvatice (snorkeling si scuba diving pe toată perioada anului), centru de fitness. Camel Safari, Jeep Safari, cine beduine la cort in deșert. Seara sunt organizate spectacole folclorice la amfiteatrul roman, precum și programe de divertisment și muzică live în La Veranda Terrace.



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi

Volei și fotbal pe plajă, parcare gratuită

Program de animaţie, programe de divertisment, muzică live



Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa

Room service 24 h, servicii medicale (24h)



Bine de stiut

Hotelul pune la dispoziţia turiștilor 2 piscine cu căzi cu hidromasaj integrate, căderi de apă și cascade. Oaspeții au la dispoziție un centru de afaceri, acces WiFi gratuit în toate zonele publice si un centru de fitness.



Facilități si dotari camere

Hotelul pune la dispoziţia turiştilor următoarele tipuri de camere: superior classic room, superior pool view room.

Toate camerele au TV prin satelit, facilități de ceai/cafea și baie privată cu cadă sau cabină de duș, aer conditionat, uscator de par, fier si masă de calcat (la cerere), balcon. Camerele au o zonă mică de relaxare, prosoape și lenjerie de pat din bumbac egiptean și terasă sau balcon privat, mărginit de palmieri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.