Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Zoes este un hotel administrat de o familie, situat in afara statiunii Faliraki, in zona Ladiko, inconjurat de gradini frumoase si o piscina mare, cu un bar si un restaurant. Minunata plaja Ladiko si golful Anthony Quinn se afla la 15 minute de mers pe jos.

Localizare
Hotelul Zoes este situat intr-o zona linistita si totusi foarte aproape de centrul statiunii Faliraki, la 900 m de plaja Ladiko.

Distante
-> 16 km de aeroport
-> 1.5 km de centrul statiunii Faliraki
-> 900 m de plaja
-> 200 m de statia de autobuz

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilittai precum receptie deschisa 24 h, lobby, TV lounge, piscina exterioara pentru adulti, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, seif, mini market, restaurant, camere pentru nefumatori, gradina, parcare, restaurant, mini sala de gimnastica, acces internet wireless, karaoke, loc de joaca pentru copii, biliard, golf, birou de schimb valutar, servicii medicale, centru inchirieri masini, biciclete, motociclete.

Dotari camere
Hotelul detine 48 de camere modern si confortabile, toate dotate cu baie private cu dus, aer conditionat, seif, televizor cu ecran plat si programe prin satelit, frigider, telefon cu linie directa, fierbator electric, uscator de par, balcon cu vedere la gradina, mare sau piscina.

Taxele locale nu sunt incluse. Acestea se platesc la check-in, la receptia hotelului:
5* 4 euro/camera/noapte
4* 3 euro/camera/noapte
3* 1.5 euro/camera/noapte
2* 0.5 euro/camera/noapte
1* 0.5 euro/camera/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie