Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunshine Rhodes


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Sunshine Rhodes 4* este situat pe malul marii, la cativa pasi de orasul antic Ialyssos si la doar 7 km de centrul orasului Rhodos. Hotelul este localizat de-a lungul unei plaje superbe cu vederi splendide la Marea Egee. La 8 km de hotel se afla Aeroportul International Diagoras.

FACILITATI
Plaja: plaja cu nisip si pietris.
Piscine: 3 piscine de relaxare, o piscina de activitati cu sectiune pentru copii cu 2 tobogane cu apa, 2 piscine separate pentru copii.
Divertisment pentru adulti: teatru in aer liber, spectacole, biliard, aerobic acvatic, jocuri de plaja, tenis, tenis de masa, minigolf, darts, fotbal.
Divertisment pentru copii: zilnic echipa de animatie implica copiii in jocuri distractive, exista un club pentru copii cu un program complet de activitati, sunt zone interioare si exterioare de joaca.
Wi-Fi: in zonele publice ale hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.

RESTAURANT
Hotelul dispune de 2 restaurante (1 restaurant principal tip bufet, 1 restaurant tematic) si 4 baruri (1 bar principal, 3 baruri la piscina). Meniul restaurantelor este variat, pentru ca include mancaruri din bucataria internationala (greaca si italiana).

CAMERE
Toate camerele dispun de: aer conditionat, TV prin satelit, mini-frigider, baie cu dus/cada, uscator de par, balcon sau terasa mobilata, linie directa de telefon, acces Wi-Fi, seif.
DOUBLE ROOMS LAND/GARDEN VIEW (27 mp) - capacitate maxima: 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil
DOUBLE ROOMS SEA VIEW (27-33 mp) - capacitate maxima: 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil
FAMILY ROOMS LAND/GARDEN VIEW (45 mp) - capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii
FAMILY ROOMS SEA VIEW (45 mp) - capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii
FAMILY ROOMS POOL VIEW (36 mp) - capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii
SUITES SEA VIEW (65 mp).

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.