Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest sat de vacanță se află la Kalithea, la cam 300 de m de plaja cu nisip și pietriș, intr-o zonă liniștită.

Dotări

Clienții vor găsi 166 de camere ce sunt impărțite pe două clădiri cu 2 etaje și cu lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o zonă pentru fumători. In spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții pot cumpăra mici amintiri din concediu de la magazinele de suveniruri. Satul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea complexului.

Locul de cazare

Camerele au un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Lucurile de valoare pot fi depozitate in siguranță intr-un seif pus la dispoziție contra cost. In chicinetă se află un frigider și un minifrigider. Un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (contra cost) creează confort optim. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. In plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică in băi.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. In ce privește timpul liber, locul de cazare mai oferă, pe langă tenis, baschet, o sală de fitness și terapii prin masaj, și partide de golf și biliard contra cost. Programul de divertisment cuprinde un miniclub și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și o zonă separată pentru fumători. Complexul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun, un pranz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Sunt disponibile și mancăruri speciale, printre care feluri de mancare vegetariene.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie